RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga ydmyket Lillestrøm

Sist oppdatert:
Knuste serielederen på Valle.

Av Ole Martin Grønset

Vålerengas juniorlag tok torsdag kveld imot serieleder Lillestrøm til kamp i Interkretsserien. Vålerenga-juniorene gikk hardt ut og viste at serieleder Lillestrøm ikke skulle få noe gratis. Det var tidvis hardt spill og tøffe dueller i kampen som bølget frem og tilbake.

Rett før pause fikk Vålerenga betalt for innsatsen da Chuma Anene og Shåresh Ahmadi kombinerte fint. Ahmadi fikk lagt inn til Ghayas Zaid som stupte frem og headet ballen via stolpen og i mål bak en utspilt Lillestrøm-keeper.

Vålerengas gode forsvarsspill og noen viktige redninger av keeper Gard Aarvik gjorde at Vålerenga holdt nullen og kunne gå til pause med 1-0 ledelse.

Chuma-show

Andreomgang var knapt i gang da Lillestrøm gikk i angrep og sendte et innlegg gikk rett i Vålerengas tverrligger.

Like etter gikk Vålerenga i angrep og Ghayas Zaid driblet av et par Lillestrøm-spillere inne i Lillestrøms 16-meter før han ble lagt i bakken og dommeren pekte på straffemerket.

Chuma Anene gikk frem for å ta straffen og chippet ballen elegant over en utspilt Lillestrøm-keeper.

Noen minutter senere var det på ny duket for Chuma-show da han mottok ballen på midtstreken og brukte både hurtighet og fysikk mens han satte fart mot Lillestrøms mål og fra drøye 16-meter banket han ballen helt nede ved stolperota og 3-0-ledelse til Vålerenga-juniorene.

Etter 3-0-scoringen roet Vålerenga ned og hadde full kontroll, men det hindret ikke Chuma Anene i å fullføre hattricket sitt. Etter noen vakre kombinasjoner skjøt Chuma ballen knallhardt i mål fra drøye 14 meter og gjorde dermed ydmykelsen av erkerivalen komplett.

Horribel skrekktakling

Drøye minuttet før slutt ble både sjokkerte spillere og tilskuere vitner til at en Lillestrømspiller helt unødvendig påførte Vålerengas Monir Ben Moussa en alvorlig kneskade da han satte inn en utrolig stygg takling som medførte at sesongen trolig er over for Vålerenga-gutten. Dommeren var kjapt oppe med et soleklart rødt kort.

- Skal jobbe hardt

- Vi visste Lillestrøm var et godt lag, men vi har også hatt litt flyt i det siste, i førsteomgang syns jeg at vi sliter litt med å få satt spillet vårt, men i andre omgang syns jeg vi kontrollerer og Chuma våkner virkelig fra dvalen, forteller trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Det var deilig at vi klarte å holde nullen i dag, vi har mange gode fotballspillere, vi skal ta en kamp av gangen og jobbe hardt videre, det er godt for spillerne som også bidrar i andredivisjon at de får vært med å vinne juniorkamper og dermed får opp selvtilliten, så skal vi klare å snu trenden i andredivisjon også.

Vålerenga jr. – Lillestrøm jr. 4-0 (1-0)
Hafslundbanen, Interkretsserien, 26.mai 2011

Mål: 1-0 Ghayas Zaid (45), 2-0 Chuma Anene (54), 3-0 Chuma Anene (61), 4-0 Chuma Anene (75).

Vålerengas lag: Gard Aarvik – Deniz Payasli, Victor Johansen, Fadi Aziz (Marcus Kveen fra 83), Mathias Holmen – Andreas Lund (Marcus Thorsen fra 77), Shola Akinyemi (Kamer Qaka fra 57) – Ghayas Zaid (Kristian Grande fra 77) - Riki Alba, Chuma Anene (Monir Ben Moussa fra 75), Shåresh Ahmadi

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere