*Nettavisen* Nyheter.

Valgte bort Skavlan for kona?

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Ari Behn ville heller bli grillet på Trygdekontoret.

28.10.09 10:56

(SIDE2): På fredag er prinsesse Märtha Louise (37) og makker Elisabeth Samnøy klare for «Skavlan» der de skal snakke om sin nye bok «Møt din skytsengel».

For mye?
Kanskje følte Ari Behn (37) det ble for mye med både ham og kona i stolen hos TV-kongen? Uansett så har han takket nei til prat hos Fredrik Skavlan på «Skavlan» og på «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg.

- Jeg har veldig sans for Fredrik, og jeg var hos ham i vinter og jeg kommer sikkert til å gjeste programmet igjen, sier Ari Behn til NRK.no om valget av program i forbindelse med lanseringen av boken «Vivian Sevig etc.».

Les mer om det her: - Behn-boka totalt mislykket
BAKGRUNN: Gjør narr av seg selv og Kjendis-Norge

To intervjuer
37-åringen har gitt to store intervjuer den siste tiden - et i magasinet MASSIV som skapte massiv oppstandelse, og et i Dagbladet Magasinet. Men intervjuet i onsdagens Trygdekontoret er det eneste han gir i forbindelse med boklanseringen.

Til NRK sier han at han er ikke er glad i lanseringshysteriet og ikke vil gi intervjuer i hytt og pine.

- Jeg har vært fan av Thomas Seltzer siden 80-tallet, og jeg synes programmet er passe skjevt, morsomt og rart, sier prinsessegemalen.

Lyst til å slå
Tempraturen blir høy i studio når Thomas og Ari diskuterer.

Thomas Seltzer selv innrømmer at han mest av alt ønsket å slå til Behn første gang han så ham.

- Han provoserte folk så jævlig med å oppføre seg som den dandyen han var i 20-årene, men på rent trass fant jeg etter hvert ut at det var nettopp det som var så kult med ham, forteller Thomas Seltzer til NRK.no.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Lest konas bok
Ari avslører også til statskanalen at han selvfølgelig har lest konas nye bok om skytsengler. Om han har møtt sin egen, sier han ikke noe om.

- Når man bor så tett som mann og kone, hjelper man hverandre. Og Märtha er en svært klok og dyktig terapeut, svarer han til Trygdekontoret.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Inger-Marit Sæby

Hele intervjuet ser du på «Trygdekontoret» onsdag på NRK3 klokken 22.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.