RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valla hyller ny næringsminister

Sist oppdatert:
LO leder Gerd-Liv Valla er meget fornøyd med den nye næringsministeren. Les hva LO sin reaksjon er på den nye regjeringen her
Et av de store temaene under valgkampen var hvor stor LO sin innflytelse på den nye Stoltenberg-regjeringen ville være.

I en pressemelding fra LO kommer det tydelig frem at fagforeningsgiganten er fornøyd, særlig med næringsministeren.

- Den nye regjeringen har fått en god sammensetning, der både fornyelse og erfaring er representert. Den nye nærings- og handelsministeren Odd Eriksen har lang erfaring fra arbeidslivet. Som mangeårig forbundsstyremedlem i Kjemisk Forbund og tillitsvalgt ved Aluminiumsverket i Mosjøen, kjenner han fagbevegelsen fra innsiden. Vi er også tilfreds med at LOs distriktssekretær i Rogaland, Svein Fjellheim, blir statssekretær ved Statsministerens kontor, skriver Valla i en pressemelding.

- I den politiske plattformen varslet regjeringen en klar politisk kurs hvor arbeid til alle, rettferdig fordeling, vern om faglige rettigheter og satsing på offentlig velferd skal være hovedmål. Vi ser fram til et nært og konstruktivt samarbeid med den nye regjeringen for å sikre disse målene, sier LO-lederen videre i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere