Gå til sidens hovedinnhold

Vandaliserte biler på Gardermoen

Gardermoen (NTB): Totalt 47 biler fikk minst én rute knust av ukjente gjerningspersoner natt til torsdag. Alle bilene sto på langtidsparkeringen til Oslo lufthavn.

Bilene som ble utsatt for skadeverket, sto på parkeringsplassene P4 og P6, skriver Romerikes Blad. Politiet har ikke full oversikt over om noe er stjålet, men i flere av bilene skal verdisaker ligge igjen.

- I noen biler var det rotet rundt i hanskerommet. Så langt tyder ikke noe på at det er stjålet noe fra bilene, men vi har ikke full oversikt over hva som har befunnet seg i dem, sier vaktleder Peer Andreassen ved Gardermoen politistasjon til avisen.

EuroPark, som eier parkeringsplassene, opplyser at de ikke har overvåkingskameraer over parkeringsplassene, men at det er kameraer ved inn- og utkjøringene. De jobber nå med å sikre de berørte bilene og varsle alle bileierne som kommer hjem til bil med knust rute.

Kommunikasjonsdirektør Pål Gleditsch i EuroPark sier de ikke tidligere har sett hærverk i et slikt omfang, eller vært borti noe lignende på Gardermoen.

- Det har vært noen raid innimellom, men da har det vært snakk om maks fire biler. (©NTB)

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka