RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vanekriminell vaskebjørn

LOS ANGELES (TV 2 Nettavisen): Den vanekriminelle vaskebjørnen Sly vender tilbake i spill nummer tre.

Sly 3: Honor Among Thiefs begynner en liten stund etter toeren. Etter uhellet som limte Bentley til rullestolen, har flodhesten Murray dratt på langtur for å finne seg selv. Men en dag oppdager Sly at noen har stjålet familieformuen. Gjengen må samles og tjuvene taes.

Sucker Punch lover at spillet har nok nye funksjoner til å gå klar av tilleggspakke-stempelet. De har hørt på spillernes ønsker og implementert en flerspillermodus og flere spillbare figurer. Politisnuppa Carmella og en sjaman fra Australia er bare noen av de nye figurene du får spille som. Alle har spesielle egenskaper og byr på ulike opplevelser.

Flerspillermodusen fungerer bare lokalt. Dere kan enten kjempe i lufta eller på bakken, og målet er å sende motstanderen til de evige jaktmarker flest mulig ganger. Flyene er for øvrig også blant kjøretøyene du benytter i enspillerdelen.

Sly 3: Honor Among Thiefs inneholder seks kapitler som foregår over hele verden. Du besøker blant annet Italia og Australia, og Sucker Punch fortalte oss at mange brett er konstruert slik at du må bruke hele laget. Eksempelet vi fikk demonstrert begynte med en saftdrikkelek. Som alle drikkeleker ender den i en slåsskamp, og Sly må lure fiendene inn i feller som Murray og Bentley setter opp.

En ting som skiller Sly 3 fra andre plattformspill, er at det støtter 3D-briller. Undertegnede mangler samsyn og oppdaget ikke noe spesielt, men de med sunne øyne sier at det er kjempemorsomt. Heldigvis kan effekten slåes av, ifølge utviklerne gjør den bare et morsomt spill enda morsommere.

Sly 3 Honor Among Thiefs kommer på PS2 til høsten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere