RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vannlekkasje fører til trafikkaos i Bergen

Bergen (NTB): Politiet i Bergen advarer mot store trafikkproblemer i sentrum tirsdag, etter at E39 blir innsnevret til ett felt på grunn av en vannlekkasje i sentrum av byen.

Politiet fikk melding om vannlekkasjen klokken 22.47 mandag kveld. Meldingen gikk ut på at vannet fosset inn i garasjen under Grieghallen.

Brannvesenet rykket ut med store mannskaper og parkeringshuset ble evakuert. Etter en halvtimes tid var det 20 centimeter vann på det nederste nivået i parkeringshuset.

- Man kan nesten fiske der inne nå, sier politiinspektør Oddvar Nordfonn i Hordaland politidistrikt til NTB tirsdag morgen.

Vannet er tirsdag morgen på retur etter at brannvesenet har pumpet ut vann hele natten.

- Men problemet er ikke løst. Kilden er funnet og kommunens folk må hakke opp gata for å få stoppet lekkasjen. Derfor må E39 i sentrum innsnevres til ett felt tirsdag, og folk i Bergen må regne med kaos i trafikken. De som kan la bilen stå bør gjøre det, sier Nordfonn. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere