RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vannskader ødela for vannselskap

Sist oppdatert:
Det unoterte selskapet Clear Water 42 Holding, som utvikler vannrenseteknologi, trenger mer kapital etter et halvår som ble ødelagt av - av alle ting - flom og vannskader
Clear Water 42 Holding melder om et resultat i første halvår på minus 1,16 millioner kroner, mot minus 1,75 millioner samme periode i fjor. Driftsinntektene økte fra 215.000 til 632.000 kroner.

- Resultatet er preget av at selskapets lokaler i Kværnerveien var utsatt for flom/vannskade i januar, driften har vært skadelidende frem til mai på grunn av denne hendelsen. Skaden viste seg å være så omfattende at selskapet ble nødt til å flytte administrasjon og produksjonsfasiliteter i april måned, skrivers selskapet i en redgjørelse til aksjonærene.

- Driften er nå normalisert og administrasjonen arbeider med flere spennende prosjekter, heter det videre.

Nå jobber styret med å forberede en emisjon, som vil være på 3,5 millioner kroner, med tegningskurs 75 øre, opplyses det.

Aksjen er sist omsatt for 95 øre i det unoterte markedet.

Clear Water 42 har utviklet en teknologi som renser forurenset ferskvann til en drikkevannskvalitet som er bedre enn standardene satt av WHO, verdens helseorganisasjon, ifølge selskapet selv.

Selskapet har produkter både for bedrifter og privatbrukere.

Illustrasjonsfoto.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere