RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vanskelig å imponere jenta

Gnukking og gniing er ikke ting du forbinder med tv-spill. I hvert fall ikke før du spiller «Project Rub».

Som GBA-klassikeren «Wario Ware», er «Project Rub» en mengde minispill limt sammen med en merkelig historie. Du blir medlem av en teatertropp for å imponere den vakreste jenta i mils omkrets. Akkurat når hun faller for deg, blir hun kidnappet og du skal redde henne.

Historien fortelles gjennom mellomsekvenser som går på annenhver skjerm. Etter en sekvens, får du en liste over spillene som må klares for at du skal komme videre. Slik fortsetter det til alt er slutt, etter en fem-seks timer.

«Project Rub» scorer høyt på kreativitet. Spillet utnytter maskinen til det fulle. Du skal blant annet trykke på en kalkulator, blåse inn i mikrofonen for å slukke et lys og føre en enhjusykkel over en fryktelig lang, svingete og tynn planke. Alt for å redde eller imponere jenta.

Uheldigvis er sannyneligheten liten for at du tar frem «Project Rub» etter at historiemodusen er over. De fleste småspillene tåler bare en gjennomgang før de blir kjedelige. Men noen høydepunkt er det, det allerede nevnte sykkespillet og et slags bilspill er blant dem.

Når «WarioWare Touched!», som på alle måter er et mye bedre spill, er ute , ender «Project Rub» midt på treet. Det kan bare anbefales til de som er ferdig med Nintendo sin småspillsamling, og må ha noe nytt innenfor samme sjanger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere