RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant bil i TV2TORGETS konkurranse

Foto: Kjetil Mæland (TV 2 Nettavisen)
Roger Hæhre (26) svarte riktig på trafikkspørsmålene i TV2TORGETS konkurranse og kunne kjøre av gårde med en skinnende hvit bil fra Ullern Bil.

Over 26.000 personer svarte riktig på spørsmålene i trafikkonkurransen på TV2.no, Spray og TV 2 Nettavisen. Dessverre hadde vi ikke en bil til hver. Dermed ble Roger Hæhre (26) plukket ut som den heldige vinneren av en Hyundai Sonata 2,0 i 1994 modell til en verdi av nærmere 60.000 kroner.

- Jeg er fornøyd. Dette blir veldig bra, sa studenten da han satte seg inn i sin nye kjøredoning. Nå kan han bytte ut sin 82-modell Audi med en litt nyere bil.

I samarbeid med Ullern Bil kjørte TV 2 Interaktiv i gang konkurransen for å markere startskuddet for nye TV2TORGET.no. Her kan du lete og annonsere blant annet etter biler gjennom både tekst-tv og internett. I dag finner man over 7000 bruktbiler på TV2TORGET. I tillegg kan man finne båter, motorsykler, snøscootere, barnevogner og masse annet. Det at annonsene er tilgjengelige på TV 2 Tekst-TV, i tillegg til på internett, gjør at de er synlige for nesten alle husstander i Norge som har TV, og det er ganske mange, sier Jan Grønbech, som er ansvarlig for TV 2s satsing på rubrikkmarkedet.

- Vi vil gjerne få takke Ullern Bil for at de gjorde denne litt artige lanseringen mulig ved å gi bort en strøken bruktbil, sier Grønbech.

I utgangspunktet pirret vi deltakerne med en brukt Nissan Sunny til 50.000 kroner i premie. Problemet var at Ullern Bil fant noen feil da de gikk bilen etter i sømmene.

- Derfor fant vi en annen bil uten mangler. Det ble litt dyrere, men denne kan vi stå inne for og det er viktig for oss, sier salgssjef Geirr Stende ved Ullern Bil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere