*Nettavisen* Nyheter.

Vant drømmetur til Barcelona

Matias Abrahamsen (26) vant drømmeligaen under poker-VM og en tur til Barcelona og deltakelse i EPT-turneringen der.

17.08.06 13:06

Den 26 år gamle studenten gikk til topps i drømmeligaen som TV 2 Nettavisen arrangerte i samarbeid med TheBalrog.com og Scandipoker.com i forbindelse med poker-VM. Nå får han reise til Barcelona og spille i en av de største pokerturneringene i Europa.

- Det er helt sykt! Jeg hadde en drøm om å prøve å komme meg til en EPT i år, men trodde ikke jeg skulle få det så enkelt. Det blir morsomt! jubler Matias Abrahamsen.

Hans lag, «The Outsiders», vant med ett fattig poengs margin til nummer to, «Molde FK».

- Nøkkelen var at jeg hadde mange spillere som fikk litt poeng. Jeg hadde ingen som kom veldig langt, men mange som kom ganske langt. Det var nok det som gjorde at jeg vant, forteller tønsberggutten til TV 2 Nettavisen.

Belønningen er som nevnt en tur til Barcelona fra 13. til 16. september og deltakelse i Barcelona Open, den første av kommende sesongs sju turneringer i serien European Poker Tour. Premien er sponset av FullOnPoker.com.

Elektrofagstudenten har lite erfaring fra live turneringsspill, men deltok på Betsson-cruiset tidligere i år.

- Ellers har jeg bare spilt småturneringer. Men jeg føler vel selv at jeg er over snittet god som pokerspiller, sier 26-åringen. Han har spilt poker på Internett i tre-fire år, og beskriver seg selv som en ganske aggressiv spiller.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.