Vant en historisk natt

Refsnes Gods er et av de 42 hotellene du kan velge å bo på om du vinner premien denne måneden.

Refsnes Gods er et av de 42 hotellene du kan velge å bo på om du vinner premien denne måneden. Foto: (De Historiske)

Er du den heldige vinneren av overnatting på historisk hotell og en koffert?

01.07.11 18:45

Vi arrangerer konkurranser med fine premier hver måned. Lik oss på Facebook, så går du ikke glipp av noe.

HTML EMBED

Vi spurte dere hvilken storby dere helst reiser og fikk mange svar. De som sendte oss sin favorittby og sitt tips innen 30. juni, ble med i trekningen av en overnatting for to i dobbeltrom med frokost på ett av hotellene til De Historiske samt en stilig Samsonite koffert til en verdi av 2000 kroner. Vi har lagt vekt på tipsernes kunnskap om byen de tipser fra og kvaliteten på tipset.

Hele redaksjonen falt for tipsene til Lisbeth og Anders Tollefsen. De har brukt mye tid med sine utfyllende tips til den spennende storbyen Riga. Et utvalg av tipsene fra dere trykkes i Reiser & feries september-nummer, mens resten av tipsene vil publiseres på vår nettside.

ABONNER PÅ REISER & FERIE

De Historiske består av 42 hoteller spredt rundt i hele Norge og fellesnevneren for dem alle er et spennende historisk sus, god mat og hyggelig vertskap. Et opphold på et av De Historiske hotellene trenger ikke bare være en god seng i historiske omgivelser. Golf, kanefart, skiløyper, fjorder, fosser, fiske, jakt, båtliv, fjelltopper, museer, shopping, ridning, vandreturer og mye mer kan du også oppleve rett utenfor hotellenes dører. Er du heldig, får sommerferien kanskje et historisk sus på flere måter?

Gavekortet til De Historiske vil bli sendt vinneren per post og er gyldig fram til 31. desember 2011.
Den heldige vinneren må selv hente Samsonite kofferten i Reiser & feries lokaler i Kongens gate i Oslo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.