RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Du kan få nyte en uke på fantastiske Tenerife om du blir med i vår konkurranse.
Du kan få nyte en uke på fantastiske Tenerife om du blir med i vår konkurranse. (Tenerife tourism)

Vant ferie på Tenerife

Sist oppdatert:
Én heldig vinner vant en ukes drømmeferie for to på Tenerife. Er det deg?

Tenerifes turistkontor,Hotel Sando San Blas, Loro Park og Siam Park inviterer to personer til en fantastisk ferie på Tenerife i en uke. 30. september klokken 15.00 trakk vi en heldig vinner som sammen med en han er glad i får flyreise tur/retur Tenerife, leiebil hele uken, overnatting på Hotel Sando San Blas inkludert frokost og gratis inngang til Tenerifes mest populære attraksjoner - fornøyelsesparkene Loro Park og Siam Park.

Vinneren er: Øystein Mathisen

Premien er gyldig i ett år unnatt høytider som jul, nyttår og påske. Reservasjoner og forespørsler for hotell, billeie, flybilletter og temaparkene går gjennom Tenerifes turistkontor og barbara@webtenerife.com.

Turistinformasjon til Tenerife

4294

Tenerife er mye mer enn bare sjø og sol og de som begir seg bort fra de typiske turistløypene får se vakre landskap, sjarmerende landsbyer og får fantastiske naturopplevelser som Masca Gorge og Mount Teide, Spanias høyeste fjell.

Øyas mangfold gir deg også muligheten til å oppleve og nyte naturlige skatter i øyas mange nasjonalparker, den kanariske kulturen og mange eventyrlige opplevelser. Tenerife har også mange landhoteller som gir deg mulighet til å trekke deg tilbake og bare slappe av. Opplev Tenerife med Tenerife Tourism.

Se quiz'n nederst på siden

Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn svarene på disse tre spørsmålene innen 30. september og du er med i trekningen av en uke på Tenerife - alt inkludert.

PS: Tenerife Tourism S.A. informerer om at all personlig data vil bli lagret av C/Mayor Jose Emilio Garcia Gomez, nr: 9, 38005, S/C Tenerife. Du vil ha full tilgang til denne informajonen og kan til enhver tid forandre eller slette informasjonen. For å kunne tilby den beste service vil Tenerife Tourist information kunne sende deg informasjon via mail og gi din kontaktinformasjon videre til samarbeidspartnerne, hvis du ikke motsier deg dette skriftlig.

Svar på disse tre spørsmålene og vinn ferie på Tenerife:

2315-0

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere