Gå til sidens hovedinnhold

Vant heder, ære og pizzaaften!

I klasse 4 A på Korsvoll skole deltok hele 14 av 24 elever i forrige helgs “Halvmila”, og sånt blir det premiering ut av.

KORSVOLL: Forrige helg var nok hektisk for Koll IL, for da arrangerte de ikke “bare” Nordberg Grand Prix, men i tillegg hadde klubben børstet snøstøv av “Kollmila” - etter 32 år, og arrangerte i tillegg “Halvmila”-skirenn for de yngste.

Klassekonkurranse

Og det ble også klassekonkurranse for skolene - hvilken klasse hadde med fleste deltagere på “Halvmila”? Joda, det ble klasse 4 A på Korsvoll Skole, hele 14 av 24 elever var med i skirennet. Og torsdag morgen troppet Koll Langrenn opp på skolen, med heder, ære og premier.

se video fra halvmila her

Alle med

– At alle skal med er noe vi i Koll IL og langrennsgruppa er opptatt av. Derfor blir det T-skjorter og pizzakveld på Dolly Dimple for hele klassen - uansett om de gikk skirennet eller ikke, forteller Øyvind Bånerud i laget.

Forskjellige klubber

– En målsetning med klassekonkurransen var også å få med yngre løpere, og som kanskje ellers ikke går noe særlig skirenn. Kanskje opplevde de at det ikke er så “farlig” å gå renn? I tillegg gjennom klassekonkurransen, så kom jo nå deltagere som ellers kanskje representerer forskjellige skiklubber, i en ny setting - denne gangen på samme lag, forteller Bånerud, og legger til at det deltok klasser i “Halvmila” fra de fleste skolene i Nordre Aker.

Se video fra Kollmila her

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin