*Nettavisen* Nyheter.

Vant i lotto med lykketrusa

Foto: Crestock

En sexy gave til kjæresten skulle vise seg å bringe mye lykke.

27.11.09 19:02

(SIDE2): Undertøy kan ha så mange funksjoner. Det kan være komfortabelt, det kan få deg til å føle deg vel, det kan pirre en kjæreste eller rett og slett bringe deg lykke.

Da undertøyprodusenten Triumph ønsket å dele ut gavekort på lekkert undertøy til ti av Side2s lesere, ba vi dere sende inne deres beste undertøyshistorier. Vi har fått inn mange bidrag, men du har fremdeles sjansen til å være med i konkurransen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Send inn din historie
For at du skal vinne må du dele din undertøyshistorie med oss. Det kan være en historie om den gode gamle yndlingstrusa, den gangen du mista buksa akkurat den dagen du hadde på deg «bestemorstrusa» eller kanskje en historie om da du overrasket kjæresten med sexy undertøy.

Du kan gjerne illustrere historien din hvis du ønsker det. Vi vil publisere alle bidrag som er gode nok, så skriv gjerne om du ønsker at historien skal publiseres anonymt (da kun med alder).

Alt du trenger å gjøre er å sende navn, alder og adresse sammen med din historie som du sender i e-post til oss til ingrid.kvam@nettavisen.no før 1. desember. Skriv «triumph» i emnet. Dersom du publiserer historien på din blogg, trenger du kun å sende oss linken til innlegget.

Lykketrusa
En 27 år gammel kvinne fra Oslo, som ønsker å være anonym, sørger for å ta på seg en helt spesiell truse når hun trenger litt flaks. Her er hennes historie:

Er det noe undertøy jeg bør skrive en historie om så må det være lykketrusen. Det er en rød truse med litt diamanter på som ble kjøpt inn i utlandet som en overraskelse til jeg kom hjem til kjæresten min. Han synes den var griselekker og når den er behagelig å ha på også så gjør det jo alt bare bedre.

Nå hadde det seg slik at de gangene jeg hadde den på så var jeg ganske heldig. En liten lottogevinst her, et gavekort der og noen viktige trepoengere for laget mitt i Tippeligaen.

Det hele toppet seg da jeg skulle være med på «Vil du bli millionær» på TV 2. Kjæresten min var helt sikker på at jeg måtte ha den på meg den dagen, det kunne hende at jeg vant penger. Det viste seg å stemme. Jeg hadde den på meg og vant over 10.000 kroner. Det var nok ikke bare fordi jeg hadde på meg lykketrusen, men vi liker å tro at den spilte en liten rolle.

Nå begynner trusen å bli litt utvasket og sliten i strikken så da er det vel på tide å skaffe seg en ny lykketruse (og ramme inn den gamle?).

Send inn din undertøyshistorie til ingrid.kvam@nettavisen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag