Det store inntektsbykset skal skyldes flaks i nettspill.

Men Trond Andersen (43) vil ikke snakke i media om hvordan han har tjent 39 millioner kroner, og vil heller ikke bekrefte at bykset på inntektstoppen skyldes gevinst på en enarmet banditt på internett.

Trond Andersen lever et anonymt liv i et helt normalt hus i Dusavik, men i fjor står han oppført med over 39 millioner kroner i inntekt.

Med det troner han øverst på inntektstoppen i Stavanger, foran kjente navn som Harald Espedal og andre aksjemillionærer.

11 mill. i skatt
43-åringen betalte over 11 millioner kroner i skatt og har en formue på 32,8 millioner kroner.

- Jeg ønsker ikke å kommentere disse tallene, sier Andersen til Rogalands Avis.

Han bekrefter at ligningstallene er riktige, men sier at han ønsker å holde en lav profil og ikke ønsker å gi ytterligere kommentarer.

Vant 4,8 millioner euro
Rogalands Avis har prøvd å finne ut av mysteriet, og flere kilder mener å vite at Andersen har tjent pengene på gambling.

43-åringens inntektshopp skal skyldes at han fikk toppgevinsten på spill på enarmet banditt på et gamblingnettsted, men dette nekter han å kommentere.

- Jeg kan bekrefte at en mann fra Stavanger vant 4,8 millioner euro på Arabian Nights slot machine i fjor, men jeg ønsker ikke og kan ikke bekrefte mannens identitet, sier den norske pr-sjefen i Betsson, Mikael Mellqvist til Rogalands Avis.

Ifølge pressemeldingen, som ble sendt ut i mars i 2010, var innsatsen som ga nesten 40 millioner i gevinst, 40 kroner.

Mangemillionær Andersen er oppført som daglig leder i Sola Elektro AS som har datterselskapet TBI Eiendom AS, men regnskapstallene fra disse selskapene gir ingen indikasjoner på at en av eierne plutselig gjør et hopp fra 631.920 kroner i inntekt i 2009 til over 39 millioner kroner i fjor.

Sola Elektro er et selskap som de siste årene har ligget fra 9 til 13 millioner kroner i driftsinntekter, mens eiendomsselskapet har betydelig lavere omsetning. Fjorårsregnskapet viser at Sola Elektro hadde et resultat før skatt på 1,6 millioner kroner.

Les flere saker hos Rogalands Avis