*Nettavisen* Nyheter.

Vant pokermillion under flytur

To nordmenn vant nesten én million kroner på poker mens de reiste fra Oslo til Stavanger.

03.04.06 15:26

TV 2 Nettavisen har snakket med nordmannen som eier PokerStars-kontoen som natt til mandag vant 950.000 kroner. Han ønsker å være anonym, men bekrefter en historie av det sjeldne slaget.

Noen mennesker får mer ut av ventetiden på Gardermoen enn andre. Hvor mange klarer for eksempel å tjene én million kroner på en tur fra Oslo til Stavanger?

Søndag satt nordmannen og en annen kamerat i 20-årene nettopp på Gardermoen og ventet på fly til Stavanger. For å korte ned ventetiden meldte de seg på den ukentlige storturneringen til PokerStars, som har en samlet premiepott på fem millioner kroner.

Stavangergutta skjønte etter hvert at flyturen meldte seg, og at de ble nødt til å slå av den bærbare pc-en. Men det fristet ikke å trekke seg fra turneringen.

Løsningen ble å ringe en tredje kamerat.

Mens de to satt på flyet, spilte tredjemann videre i turneringen.

Vel fremme i Stavanger tok de to reisende kontrollen tilbake. Til slutt satt de på finalebordet - og hadde kun én motspiller igjen. 5504 spillere var da slått ut av 200-dollarsturneringen.

- Vi gjorde en avtale basert på hvor mange chips vi hadde, forteller stavangermannen til TV 2 Nettavisen. Avtalen ga de to kameratene drøyt 138.000 dollar, rundt 950.000 norske kroner.

Etter at pengefordelingen ble klar, kunne de ubekymret spille videre om seieren i turneringen. Det ble en andreplass, etter at deres damepar ble slått av motspillerens tierpar.

Det gjorde ingenting - 950.000 kroner er tross alt bra betalt for en flytur.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.