RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vant rørleggingskontrakt på Snøhvit

Sist oppdatert:
Technip Coflexips norske datterselskap Technip Offshore Norge har blitt tildelt kontrakten på installasdjon av rørledninger og styrekabler på Snøhvit
Kontrakten har en verdi på 550 millioner kroner ifølge en pressemelding fra Statoil som leder utbyggingen av det enorme gassfeltet i Barentshavet.

Kontrakten omfatter legging og sammenkopling av rørledninger og kabler ute på feltet, samt legging og sammenkopling av kontrollkabelen og kjemikalierørene mellom Snøhvitfeltet og Melkøya ved Hammerfest.

I tillegg inneholder kontrakten en opsjon på installasjon av rørledningen for reinjeksjon av karbondioksid (CO2) fra LNG-fabrikken på Melkøya.

Rørledningene mellom havbunninstallasjonene på Snøhvifeltet skal installeres i 2004. Året etter installeres kontrollkabel og kjemikalierør fra land, samt kontrollkablene mellom installasjonene ute på feltet, opplyser Statoil i meldingen.

Kontrakt for legging av hovedrørledningen for brønnstrømmen mellom Snøhvitfeltet og Melkøya vil bli tildelt i løpet av høsten 2003.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere