Vant til å rykke ned

Leicester City har en god manager i Micky Adams og en bred spillerstall. Men kvaliteten på spillerne er det verre med - 22 av dem har rykket ned tidligere.

14.08.03 09:22

Leicester City rykket opp til Premier League på første forsøk etter nedrykket i 2001/02. Klubben slet tungt økonomisk, men fikk hjelp av sin kanskje beste spiller gjennom tidende: Gary Lineker.

I fjor flyttet laget inn på The Walkers Stadium.

Et helt lag inn

Etter opprykket i vår har Leicester hentet inn et helt lag med rutinerte spillere med erfaring fra Premier League. Av spillere av betydning er det bare Tim Flowers og Darren Eadie som er borte.

Likevel tror TV 2 Nettavisen at Leicester kommer til å rykke rett ned igjen.

Vi tror rett og slett ikke at spillere som Steve Howey, Riccardo Scimeca, Keith Gillespie, Lilian Nalis, Les Ferdinand, Ben Thatcher og Craig Hignett er gode nok.

På hell

Rett nok har Steve Howey spilt på det engelske landslaget. Rett nok var Les Ferdinand en av Europas beste spisser en stund. Og rett nok var Keith Gillespie nærmest fast inventar i Manchester Uniteds førsteellever en gang. Men alt dette er lenge siden.

Det er ingen tvil om at spillerstallen har kvantitet. Men vi tror altså ikke at den har nok kvalitet.

Forklaringen er enkel: 22 av spillerne i Leicesters spillerstall anno august 2003 har tidligere rykket ned fra den engelske toppdivisjonen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.