RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vanvittige mobilbytter

Det finnes noen som skifter mobiltelefon oftere enn du skifter skjorte. Les denne utrolige historien!

Det er nok ikke mange som har hatt like mange mobiltelefoner som den kinesiske journaliststudenten Zhang Yi. Ifølge Engadgetmobile.com har han byttet mobiltelefon mer enn 500 ganger i løpet av de siste ni årene.

Mens de fleste andre holder seg til å bytte mobil en eller to ganger i året, har Zhang Yi de siste ni årene hatt en enorm appetitt på nye mobiltelefoner og byttet opptil flere ganger i uken.

Ingen har alt
Det er tydeligvis ikke helt greit å finne en mobiltelefon som både ser bra ut, har de riktige kamerafunksjonene, riktig mp3-spiller og for øvrig har alt en kan ønske seg av en mobiltelefon.

Det er nettopp dette som er grunnen til at Zhang Yi har byttet mobiltelefon mer enn en gang i uka de siste ni årene. På 486 uker har han vært gjennom 500 forskjellige mobiltelefoner.

- Det tar meg mindre og mindre tid å sette meg inn i nye funksjoner på mobiltelefoner, og jeg klarer rett og slett ikke å finne én telefon som oppfyller alle kravene mine, sier han.

Leketøy
Alle som har studert vet at man ikke blir rik av studielån. Ettersom faren til Zhang Yi jobber som mobiltelefonselger, har de heftige mobilbyttene forhåpentligvis ikke gått spesielt hardt utover guttens studentøkonomi.

- Jeg fikk min første mobiltelefon i 1998 i gave fra faren min, sier han.

Han fikk en svært god følelse etter å ha lært seg å mestre alle funksjonene, og siden den gang har han sett på mobiltelefoner som et stort leketøy.

- Jeg vil alltid ha den siste, nyeste for å lære dens funksjoner, sier Zhang Yi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere