*Nettavisen* Nyheter.

Våpenbonanza i «Ballad of Gay Tony»

Foto: (Rockstar)

Ny video, nye bilder og full gjennomgang av våpnene i «Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony».

30.09.09 08:16

VIKTIG INFORMASJON:Fra 1. oktober bruker Spillmagasinet ikke nettadressen spill.no. Lagre spillmagasinet.no i bokmerkene dine.Spill.no fortsetter som community.

(Spillmagasinet): Rockstar Games har nettopp oppdatert den offisielle nettsiden for «Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony» med en rekke godbiter for «GTA»-fansen.

I tillegg til den nye traileren til spillet og ferske bilder, inneholder siden en full gjennomgang av de nye våpnene i denne episoden.

I løpet av dagene fram mot lanseringen i slutten av oktober lover rockstar flere featureartikler om blant annet oppdragene, kjøretøyene og flerspilleren i «Gay Tony». Også informasjon om nattlivet i Liberty City, TV-programmer og radiokanalene i spillet er på vei.

Se den nye videoen fra «Gay Tony» her:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

I «The Ballad of Gay Tony» tar du over rollen som småkjeltringen Luis Lopez, Princes personlige assistent. Rockstar har uttalt at spilleren må lære seg å skille venn fra fiende og det falske fra det ekte, og lover en overdose gørr, glitter og gønnere.

I likhet med «The Lost and Damned» slippes utvidelsen kun til Xbox 360 via Xbox Live og vil koste rundt 130 kroner (1600 microsoftpoeng). Samtidig blir det blir mulig å kjøpe begge utvidelsene i butikk. Spillet heter da «Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City» og krever ikke at du eier «GTA IV» fra før.

Sjekk også ut alle bildene vi har fra «Gay Tony»:

2316

«Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony» slippes eksklusivt til Xbox 360 29, oktober 2009.

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Annonsebilag