RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våpendesperadoen twitret før skytedrama

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Minst fire personer skal være skadet etter at en person begynte å skyte på en skole i Cleveland i Ohio.

En person tok seg inn i skolens kantine mandag morgen lokal tid. Her skal han ha begynt å skyte elever ved Chardon High School i småbyen Chardon i Ohio.

Fem personer ble truffet bekrefter FBI ovenfor CNN. En elev er død og fire skadet etter en skyteepisode på Chardon High School i Ohio mandag.

- Elevene som ble skutt var studenter ved en annen skole i nærheten. De satt i kantinen og ventert på en buss tilbake da de ble skutt, sier skoleeleven Evan Erasmus ifølge CNN.

Twitret før skytedrama
Erasmus forteller til lokal-TV-kanalen ABC5 at en av elevene skal ha skrevet på Twitter at han planla å ta med seg skytevåpen på skolen.

- Men ingen tok dette alvorlig, sier han.

Klokken 09 lokal tid ble det meldt at én av to gjerningspersoner er pågrepet. Skolens rektor kom deretter med en melding om at han trodde det bare dreide seg om en gjerningsmann. Dette bekrefter FBI ovenfor flere amerikanske medier.

Den pågrepne skal også være en skoleelev.

Fortvilte foreldre
Chardon er en liten by med rundt 5100 innbyggere, og ligger fem mil øst for Cleveland. Skolen har 1150 elever og ligger side om side med barneskolene Chardon Middle School og Maple Elementary School. I tillegg til elever, fikk også mange foreldre en dramatisk start på morgenen.

I følge News Channel 5 samler bekymrede foreldre seg i området rundt skolen.

Amerikanske Jessica Bryant forteller til nyhetskanalen at hennes datter, Allison, så skytingen og sendte en SMS.

WKYC melder på Twitter at studenter blant annet barrikaderte seg inne i skap for å komme seg i sikkerhet under skytingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere