*Nettavisen* Nyheter.

Var ikke singel i Paradise

Foto: montasje/privat

Eventyrlystne William Høvik grep sjansen da han fikk være med i Paradise Hotel. Men hjertet hans var allerede kapret av en jente hjemme i Norge.

07.04.09 10:03

(BIIPMAG): William sa opp jobben hos Diesel for å være med i reality-programmet i Mexico, men kjæresten ble han ikke kvitt før han dro.

Ble sammen rett før
Helene og William ble sammen rett før han reiste til Mexico:

- Vi ble sammen rett før jeg dro, forteller William og legger til:

- Det var en del ganger jeg vurderte å trekke meg fra programmet, men jeg ville ikke gå glipp av sjansen heller. Og da jeg var der nede var det en deilig trygghet å vite at jeg hadde en jente hjemme som ventet på meg.

Det var en del ganger jeg vurderte å trekke meg fra programmet

Frøken Norge deltager
Williams heldige utvalgte er fem år yngre Helene Hagen fra Lofoten. Hun forteller at hun ikke satte pris på at kjæresten dro, og hun står fast ved at hun ikke kommer til å se på Paradise Hotel:

- Jeg gruer meg til det kommer på TV. Han har vært helt ærlig om hva som skjedde der nede, men jeg vil ikke gjøre ting komplisert og verre ved å se på programmet. Det blir litt rart, sier Helene, som for øvrig ble blant de 25 beste i årets Frøken Norge konkurranse.

- Det at vi ble sammen rett før han dro var en slags safety på at han ikke skulle finne på noe tull der borte, forteller Helene.

Jeg gruer meg til det kommer på TV

Stotret og stammet
William forteller at han møtte Helene første gang da hun var innom butikken hans. - Jeg ble betatt der og da sier han og legger en arm rundt sin kjære. Hun var så vakker at jeg ikke glemte helt å oppføre meg normalt, ler han.

- Jeg begynte å stamme og visste ikke hva jeg skulle si.

Etter litt kontakt på Facebook dro de to turtelduene på date og deretter skjedde ting veldig naturlig:

- Jeg er en person som synes det egentlig er bare stress å ha kjæreste, men det var før jeg møtte Helene, forteller William.

Ingen anger
- Jeg angrer ikke på at jeg var med i det hele tatt. Det var noe av det kuleste jeg har vært med på, sier William entusiastisk og legger til:

Jeg er en person som synes det egentlig er bare stress å ha kjæreste

- Jeg ble kjent med mange helt fantastiske mennesker. Det eneste som var ille var å dra fra min lille pus, sier ham og kysser Helene på kinnet.

Fremover skal William satse fullt og helt på forholdet. Han driver for tiden med å arrangere fester rundt om i Oslo, og han trives veldig med å jobbe med events. - Om ikke annet kunne jeg tenke meg en jobb innen media, avslutter han.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.