Var på vei til ektemannen da hun døde

OMKOM: Den norske countryartisten Liv Marit Wedvik omkom på en campingplass i Risør lørdag.

OMKOM: Den norske countryartisten Liv Marit Wedvik omkom på en campingplass i Risør lørdag. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Liv Marit Wedvik var på vei til båten, der ektemannen sov, da hun døde.

24.05.15 10:31

Politiet er ferdig med de fleste undersøkelser etter at countryartisten Liv Marit Wedvik (45) ble funnet død i vannet i Risør lørdag.

– Vi vet at hun og ektemannen var på båttur og skulle tilbringe pinsen på Moen camping i Risør, og at de to var på besøk hos noen venner på en hytte. Ektemannen gikk og la seg i båten. Noe senere gikk hun fra hytta for å legge seg i båten, sier operasjonsleder Martin Ugland ved Agder politidistrikt til Nettavisen.

Les: Liv Marit Wedvik er død

Trolig ikke noe kriminelt
Nødetatene fikk melding like etter klokka 09.00 lørdag om at en kvinne hadde havnet i vannet ved Moen camping i Risør.

Hvordan Wedvik havnet i vannet, er foreløpig ukjent. Ingen var vitner til selve hendelsen. Det vil trolig bli gjennomført en obduksjon av Wedvik, slik at man kan få svar på dødsårsak.

- Vi er omtrent ferdig med våre undersøkelser. Det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt. Etterforskningsledelsen vil tirsdag gjennomgå materiale og vurdere om man skal gjøre noe videre, sier Ugland.

MOEN CAMPING: Countryartisten Liv Marit Wedvik mistet livet i en drukningsulykke ved Moen camping i Risør lørdag. Foto: Thorvald Knudsen (NTB scanpix)

Skulle være med på TV 2
Countryartisten Liv Marit Wedvik har gitt ut en rekke album og turnert store deler av Norge. De siste årene var hun tilbaketrukket fra rampelyset, men hadde nå planer om å vise seg litt mer fram.

Etter planen skulle hun være med i et kommende TV-show på TV 2.

– Jeg kan bekrefte at Liv Marit i fjor høst var med på et opptak til et halvtimes program som har vært tenkt sendt på TV 2 over sommeren. Det som har skjedd i dag er utrolig trist. Tankene våre går til familien, som vi selvsagt etter hvert vil rådføre oss med i forhold til hva vi gjør med programmet, sier assisterende kommunikasjonssjef i TV 2, Bjarne Laastad, til VG.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.