*Nettavisen* Nyheter.

Varaordfører kalte bussjåfør for en idiot på Facebook

Varaordfører Tom Cato Karlsen (Frp) ble kraftig irritert da en bussjåfør tutet på ham da han skulle rygge inn på gårdsplassen. Foto: Helge Grøno (Avisa Nordland/ Facebook)

Ble tutet på.

«Da har jeg nettopp møtt en utrolig dårlig representant for bussjåførene i Nordlandsbuss, nemlig han som i dag kjører rute..., og som kom til.... For en IDIOT! Dessverre var Nordlandsbuss stengt når jeg ringte nå, men bare vent til fredag!! Slik oppførsel slipper du ikke unna med!»

Dette skriver varaordfører Tom Cato Karlsen (Frp) på Facebook onsdag ettermiddag, ifølge Avisa Nordland. I kommentarfeltet under forklarer han mer utdypende hvorfor denne bussjåføren fortjente å bli kalt en idiot.

Han oppgir også eksakt klokkeslett, rute og sted for når hendelsen fant sted.

Varaordføreren i Bodø tilhører også Frps indre sirkel. Han sitter blant både i sentralstyret og arbeidsutvalget til partiet.

Null kommentar

Karlsen skal ha vært i ferd med å rygge inn i sin egen gårdsplass, da det kom en buss ned veien. Bussjåføren skal ifølge Karlsen ha lagt seg på tuta.

Da Karlsen gikk ut av bilen sin for å spørre hva det var, skal bussjåføren ha brølt «kjør fram» to ganger, før Karlsen kalte ham en idiot.

An.no var i kontakt med Tom Cato Karlsen. Han ønsket ikke å kommentere hendelsen utover det som står på Facebook.

Skal sjekke saken

Adninistrerende direktør Wilhelm Hunstad kjente torsdag kveld ikke til Facebook-statusen og heller ikke hendelsen.

- Jeg vet ikke hva dette går ut. Når jeg får satt meg inn i saken kan jeg uttale meg bedre, sier han.

- Hva synes du om at en varaordfører kaller en av sjåførene i selskapet for en idiot?

- Det er vanskelig å svare på, men det høres lite hyggelig ut. Men jeg må vite hva som har skjedd. Men uansett hvem det dreier seg om, så behandler vi alle likt. Uansett om det dreier seg om en varaordfører eller ikke.

Hunstad understreker at deres rutiner er at når de mottar klager, kaller de inn sjåføren umiddelbart for å høre deres versjon. Så tar de der fra.

- Vi legger vekt på å være serviceinnstilt og dyktige. Jevnt over er vi det, sier han.

Les flere saker fra Avisa Nordland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.