RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våre lesere heier på Tone

Sist oppdatert:
Hun eier ikke koordinasjon, men Side2s lesere vil se Tone D. Aaberge som dansevinner.

(SIDE2:) Tone Damli Aaberge har tidligere uttalt til Side2 at hun har problemer med koordinasjonen , og derfor så deltagelse i høstens «Skal vi danse» som en ypperlig anledning til å forbedre ferdighetene på parketten.

Så det er kanskje hennes ydmyke attitude, sammen med populariteten etter Idol som har gjort henne til Side2-lesernes favoritt. Mandag skrev vi at den første bookmakeren med danseodds rangerte Susann Goksør Bjerkrheim i tet. Men i vår avstemming nådde hun bare til andreplassen.

Side2 tv-guide følger høstens programmer her

Sjarmert 4 av 10

I skrivende stund er det 1400 som har stemt og gitt Tone 39 prosent av stemmene. Susann har fått 23 prosent, mens Trude Mostue er på tredje med 10 prosent. Færrest stemmer er gått til Ingar Helge Gimle og Christer Torjussen, som begge står på én prosent.

Stor tro på Tone har også bookmakeren Unibet, som nå har tippet henne på andreplass i konkurransen.

- Tone Damlie Aaberge har utvilsomt et publikumstekke i dette programmet. Hun har også god erfaring fra slike tv-show og vil kunne bruke den til sitt beste her, forklarer Thomas Udness til Side2.

De holder likevel en knapp på Jeanette Roede som vinner, mens Susann er tippet på femteplass.

- Useriøs

Tone er den yngste deltakeren i årets «Skal vi danse». Da Side2 snakket med henne sist uke, fortalte hun at det nok påvirket deres tilnærming til konkurransen.

- Jeg har en veldig flink dansepartner, han er bare to år eldre enn meg. Men vi leker mer enn vi danser, det er like viktig. Vi er nok det mest useriøse paret per dato, sa hun med et smil.

Hele intervjuet finner du her

Sjekk også: Tone på blogg

Årets «Skal vi danse» har premiere fredag 22. september. Da vil deltagerne få prøve seg på vals og cha-cha-cha, og vise hva de er gode for uten prestasjonsangst. For først uken etter starter utstemmingen.

Hvem heier du på? Se TV 2s promo fra parketten herog gi din stemme over.

Bildene av alle kjendisparene ser du under

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere