RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våre mest populære nettspill

Sist oppdatert:
Er du litt lei Nobelprisen? Prøv våre ti beste nettspill.

Obama, Will, Jada. Det er neppe en avis, nyhetsnettside eller TV-kanal som torsdag ikke har vendt sin fulle oppmerksomhet mot USAs sittende president og lederne av Nobelpriskonserten.

Det kan bli for mye av det gode, men heldigvis tar ikke nettets underholdingssider pause. Nettavisen samarbeider med den internasjonale nettspillgiganten King hvor titusenvis av mennesker spiller klassikere som «Bejeweled», «Zuma», «Mahjong» og ikke minst skattejaktspillet «Amazing Adventures».

Noen spill er naturligvis mer populære enn andre. Her har vi samlet de ti desidert mest populære nettspillene våre. Tjenesten krever innlogging etter en stunds spilling. Det er gratis å opprette brukernavn og spille.

HTML EMBED

1. Bejeweled 2

Puslespill | Klikk for å spille « Bejeweled 2».

Bejeweled 2
Bejeweled 2

Beskrivelse: Dette er oppfølgeren til Bejeweled, spillet som utløste en eksplosjon av onlinespilling da det først ble lansert. Bytt om på juvelene og lag rader av tre like for å skåre poeng. Rader med fire eller fem utløser fantastiske bonuser som sender poengsummen din rett til himmels!

HTML EMBED

2. Amazing Adventures

Strategispill | Klikk for å spille «Amazing Adventures».

Amazing Adventures
Amazing Adventures

Beskrivelse: Du må vite hva du skal lete etter i dette skattejaktspillet. Hvert sted skjuler flere gjenstander som det er din oppgave å finne! Hvis du greier samtlige, får du et minispill som bonus.

HTML EMBED

UNO

Kortspill | Klikk for å spille « UNO ».

Uno.
Uno.

Beskrivelse: Det klassiske kortspillet i digital form. Spill mot to smarte motstandere, og pass på å si UNO når du bare har ett kort igjen. Det spilles tre runder, men kan du vinne alle?

HTML EMBED

Zuma

Actionspill | Klikk for å spille « Zuma ».

Beskrivelse: Få kontroll over den eldgamle aztekiske steinfrosken, som må forsvare de gylne hodeskallene mot strømmen av fargede kuler som truer dem. Skyt vekk kulene før det er for sent!

HTML EMBED

Scrabble Zing

Ordspill | Klikk for å spille «Scrabble Zing».

Scrabble Zing.
Scrabble Zing.

Beskrivelse: SCRABBLE™ ZING er en ferdighetsversjon av det klassiske brettspillet. Det er et spill for én, som går ut på å forme ord på brettet for å skåre flest mulig poeng. Du får bonuspoeng hvis du bruker alle de 7 brikkene i én enkelt omgang eller ett enkelt ord!

HTML EMBED

Pet Rescue

Puslespill | Klikk for å spille « Pet Rescue ».

Pet Rescue.
Pet Rescue.

Beskrivelse: Flere hunder, katter og fugler er fanget i en brennende bygning, og det er opp til deg å redde dem! Du har brannslukningsapparater og helikoptere til å hjelpe deg, men du har begrenset tilgang til dem!

HTML EMBED

Mahjong Golden Path

Strategispill | Klikk for å spille «Mahjong Golden Path».

Mahjong Golden Path.
Mahjong Golden Path.

Beskrivelse: Lås opp den gyldne stien til gudenes land ved å befri runene. Lås opp nye land ved å samle på gullmynter, og velg flere unike brikker med kraftige runer og vakre mønstre.

HTML EMBED

Pyramid

Kortspill | Klikk for å spille « Pyramid ».

Pyramid.
Pyramid.

Beskrivelse: Det fengende internasjonale suksesspillet du nesten ikke greier å rive deg løs fra. I Pyramid gjelder det å ta bort så mange kortopplegg som mulig ved å fjerne alle kortene i pyramiden. Bare fjern kort som er én valør høyere eller lavere, så kan det hende du får alle gullskarabeene. Det er lett å komme i gang, men veldig vanskelig å gå ut av spillet!

HTML EMBED

Amazon Survival

Puslespill | Klikk for å spille «Amazon Survival».

Amazon Survival.
Amazon Survival.

Beskrivelse: Slipp blokker ned i elven for å skape spektakulære kombinasjoner, samtidig som du redder truede arter. Fantastiske spesial- og vanneffekter gjør spillet både vakkert og strategisk.

HTML EMBED

Monkey Quest

Puslespill | Klikk for å spille «Monkey Quest».

Monkey Quest.
Monkey Quest.

Beskrivelse: Apen er nødt til å sprekke boblene for å finne den gylne statuen. Det ligger tre forskjellige minispill under bakken, og han må sette stjernene fri for å komme dit!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere