Vårens kuleste sko?

Foto: (Star Pr)

90-tallet er det nye 80-tallet - og hva er ikke da mer riktig enn et par Dr. Martens?

(SIDE2): Tenk deg en deilig sommerdag i 2010 med brune legger, et par avklippet gamle jeans, en hvit singlet og disse blomstrete skoene fra Dr. Martens. Stilen minner om 90-tallets glansdager, men er minst like aktuelt i år.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

90-tallet tilbake
Så snart vi rundet 10-tallet, la vi bak oss 80-tallet, og tittet rett inn i 90-tallet. Kanskje du får lyst til å putte på deg et par USA-sokker, Dr. Martens og en sykkelbukse igjen? «Beverly Hills, 90210» er uten tvil inspirasjonskilden til moten i 2010, og blant årets moteplagg finner vi nettopp sykkelbukser, hullete jeans, snekkerbukser og korte babydollkjoler. Og selvfølgelig 90-tallets mest uunnværlige sko; Dr. Martens.

Stilikonenes favoritt
Supermodellen og stilikonet Agyness Deyn har vist seg utallige ganger i Dr. Martens de siste årene, og nå følger også yngre up and coming-stjerner etter, som Madonnas datter Lourdes. I desember var Lourdes med mamma på den røde løperen. Hun så nesten mer moteriktig ut en mamma, i sine sorte Dr. Martens, nettingstrømper, kort kjole og skinnjakke. Vi tipper dette er en stil vi kommer til å se på flere enn Agyness og Lourdes fremover.

«Pimp» med nagler
Dr. Martens-skoene passer til alt. De er kjempekule til shorts og skjørt, men gir også et rocka innslag til trange jeans eller tights. Og er ikke skoene rocka nok for deg, er det bare å hive på en lenke med nagler rundt ankelen. Vips, så har du byens kuleste sko.

Se sommerkolleksjonen fra Dr. Martens for 2010 her:

2791

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.