RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vårens moteplagg nr.1

Hva blir vårens viktigste moteplagg? Stem her.

(SIDE2): Side2 er ikke i tvil om hva som blir noen av vårens viktigste nøkkelplagg, men du som leser får avgjøre det viktigste moteplagget denne våren.

Stem til høyre på siden.

Les også: Motebibel fra A til Å

Jeansen
Dette har lenge vært det viktigste plagget i alles garderober, men kan jeansens tid vært over? Trolig ikke, men Side2s råd er at du pakker jeansen godt inn i skapet når det nærmer seg vår og sommer. Frem med beina, jenter!

A-formet kjole
Denne kjolen er like fin til hverdags som til fest. Kjolen kan enten være stor og ledig, eller den kan være tettsittende og følge kroppens former. Kjør gjerne på med litt spreke farger. Kjolen finnes også i riktige 70-talls farger, som brunt, sennepsgult og oransje.

Baby doll-kjole
Du får en litt barnslig ungpike-følelse av å gå i en slik kjole. Baby doll-kjolen skal minne om nettopp barndommen, og kan nesten ikke bli for stor. La det henge løst, og husk, nå kan du spise så mye du vil på fest. Magen synes ikke under en slik stor og god kjole.

Skyhøye sko
Skoene kan nesten ikke bli for høye i år. Det er ikke den syltynne stiletthælen som gjelder, men skoene skal ha en tykk og kraftig hæl. Om du er tøff nok, kan du kjøre på med knallfarger som oransje og blått - og lakk er fortsatt «in».

Ray Bans wayfarer
Disse solbrillene er nesten umulig å få tak i for øyeblikket. Optikere i Oslo melder om utsolgte hyller, men prøver å få inn flere eksemplarer. De finnes i brunt, som Sienna Miller, sort, rødt og hvite som Mary-Kate Olsen.

Belter
Beltene har vært superaktuelle noen sesonger så, og fortsetter både til sommeren og høsten. Beltene finnes i alle mulige fasonger og farger. Bruk beltene til alt - utenpå tunikaen, kjolen, jeansen eller toppen.

Skinnjakker
Skinn blir stort både til sommeren og høsten. Det beste med en skinnjakke er at den kan brukes til absolutt alt - både kjoler og bukser. Fargen spiller ingen rolle, men brunt er en aktuell farge til høsten, så ingen dum farge å satse på.

Bluser med puffarmer
Puffarmer er trendy på både bluser og kjoler. Butikkene er nå fulle av vårens bluser - i alle regnbuens farger. Et belte utenpå blusen, gir prikken over i-en.

Tunika
Tunikaen kan brukes utenpå jeans eller tights. Kanskje er du så vågal at du bruker en tunika uten noe under også? Kjør i hvert fall på med noen fargerike tunikaer, og du vil med en gang få en deilig følelse av sommer.

Korte jakker
Utenpå kjolen eller til jeansen - de korte jakkene er fortsatt «in». Velg gjerne en nøytral farge, slik at du kan bruke den til alt.

Les mer om vårmoten her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere