*Nettavisen* Nyheter.

Vårens smykke-must

Foto: (Nettavisen/Bestseller)

Sjekk ut sesongens smykketrender.

(SIDE2): In med store ringer og lange hengeøredobber.

Se bildekarusell nederst i artikkelen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Rocka stil
Smykketrendene går særlig i to retninger: Den romantiske stilen med duse og lyse pastellfarger, og den litt mer rocka looken med sort og gull. Feminine nagler preger også årets smykker og tilbehør.

Store smykker
Store ringer og store armbånd er hot. Hodeskaller, dyremotiv og mønster er de mest populære motivene på ringene nå for tiden. Ellers er lange kjeder i både sølv og gull fine smykker til å pynte opp vårantrekket. Store hengeøredobber og øredobber med ulike motiver helt inntil øret er blant vår- og sommermoten. Perleøredobber er fortsatt like populært som det har vært de siste årene. Men i vår er det også like lekkert med «knappeøredobber». Disse kan minne om perleøredobbene, men de er flatere i formen.

Stilige detaljer
Særlig trendy er det med lag på lag med armbånd. Du trenger for eksempel ikke å ta på deg både kjeder, øredobber og armbånd for å se bra ut. Mange kule og store armbånd sammen med noen søte øredobber er ofte nok. Også hårbånd og hårbøyler er populært. Hårartikler med søte sløyfer og kule detaljer er stilig tilbehør.

Smykker på stranden
Sommersmykkene preges av pastellfarger. Særlig hvitt, rosa og turkis ser alltid bra ut på sommerbrun hud. Det er blitt mer og mer populært å matche bikinien og badetøyet både med fargerike solbriller og smykker når man er på stranden. Ellers er smykker med skjell et typisk sommersmykke og disse finner vi også igjen i butikkene i år.

Les også: Sommerens nøkkelplagg

3071

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.