*Nettavisen* Nyheter.

Vårens tilbehør!

Foto: (Foto: Getty Images)

La tilbehøret gjøre jobben i vår.

08.04.11 15:06

(SIDE2): Her er tilbehøret som utpeker seg denne våren.

1. Beltevesken

Dropp den tradisjonelle konvoluttvesken og gå for belteveske istedenfor. Den gikk raskt fra catwalken og ut på gaten blant fashionistas verden over.

Vesken sitter best dersom du har den høyt i livet, noe som også gir deg en sofistikert figur. For en mer avslappet stil kan du bruke den løsere og mer hengende på hoften. Gå gjerne for en veske i lær, noe som er en sterk trend for 2011.

Beltevesken i lær er perfekt sammen med en lang maxikjole og perfekt for et kredittkort og en leppestift, sammen med en ren og minimalistisk cocktail kjole på kveldstid.Vil du ha en mer bohemsk følelse kan du kombinere vesken med frynser.

2. Cat-eye solbriller

Denne våren er det vintage-inspirerte briller som skriker 50-og 60-talls glamour. Det er nemlig Cat-eyes solbrillene som er aller hetest i vår.

- Cat-eye solbriller som er runde i kantene vil gjøre underverker for deg med firkantet eller diamantformet ansikt. Et rundt ansikt kan dra nytte av skarpere kanter. Selv om det ikke fins regler som trenger å følges direkte.

Det beste er å prøve, prøve og prøve til du finner ut hvilke briller som passer best til din ansiktsform.


- Ønsker du et par for daglig bruk kan du gjerne gå for briller som bare stikker litt ut på sidene og som går litt diskré oppover.

3. Frynser

Dusken oppsto tusener av år siden, og gjennom historien er den blitt brukt som symbol på status og nå har den kommet tilbake.

Frynsene i 2011 skal være overdimensjonerte, lange elller knallfarget.. Frynser er ikke lenger forbeholdt håndvesken, denne våren kan de plasseres på alt fra sko til dresser til belter og hatter. Tau og frynser er naturlige følgesvenner, og på catwalken for denne våren ser vi ofte disse to sammen.

Kvalitet er nøkkelordet. En dusk laget av silke eller lær bærer følelsen av luksus, men dersom du ikke vil investere så mye så er det enkleste og rimeligste alternativet et skjerf med frynser.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag