RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vårens vakre eventyr

Sist oppdatert:
Spillmessen E3 er snart i gang, og her er det vi gleder oss mest til.

(Spillmagasinet): Spillernes mekka, E3 i Los Angeles, holder åpent hus fra 8. til 12. mai, og spilljournalister fra hele verden strømmer til for å se de heteste spillnyhetene.

Vi i Spillmagasinet er selvfølgelig blant dem, og her er det vi gleder oss mest til.

Spørsmål?Vi svarer deg fra E3.

Playstation 3

Hvis filmene fra messen ifjor er noe å gå etter, leverer Playstation 3 så bra grafikk at konkurrentene bare kan gå hjem og legge seg. Nye rykter sier imidlertid at PS3 og Xbox 360 er omtrent jevnbyrdige på omrdet. På E3 får vi forhåpentligvis svar på om det stemmer eller ei.

Neste generasjons 360-spill

«Halo 3», «Gears of War», «N3» og «Mass Effect» kommer alle til å dukke opp i en eller annen form. Uansett om det er en video eller noe spillbart, vi gleder oss til å se hva 360 kan prestere når utviklerne virkelig utnytter potensialet i den.

Kontrollen til Wii

Vi har sett maskinen og kontrollen. Vi har hørt alle løftene om at den skal revolusjonere måten vi spiller spill på. Nå vil vi bare prøve den.

Spore

Uansett hvor sprø prosjektene hans er, har spillene fra Will Wright gitt oss så mye moro at verden ville vært kjedeligere uten ham. Evolusjonssimulatoren «Spore» ser ut til å følge i blant annet «The Sims» og «Sim City» sine fotspor.

Zelda: Twilight Princess

Kommentar overflødig.

Svulstige uttalelser

E3 handler om å se og bli sett, og med 80.000 utstillere og journalister pakket sammen på noen få kvadratmeter er kampen om oppmerksomheten beinhard. Resultatet blir ofte at spillselskapene lirer av seg noen av de drøyeste påstandene - som at «Xbox 360 is the Zen of gaming».

Kentia Hall

I kjelleren under hovedmessen, er det en sal hvor de med mer «spesielle interesser» ofte tar turen. Kentia Hall, E3 sitt eget galehus, pleier å by på en suveren kombinasjon av gærne japanere, sære dingser og andre severdigheter, og vi håper at 2006-utgaven ikke blir noe unntak.

E3 2007

Når den første E3-dagen er over, kan de fleste samtalene oppsummeres slik: «Fy fader, jeg gleder meg til å se mer av det spillet neste år!».

Dra hjem

Etter tre dager med stress og et lydnivå som gjør russetreffene på Tryvann til skamme, er det ingenting som er så godt som hjem, kjære hjem.

Alt vi ikke vet

Noe av det beste med E3 er alle spillene vi ikke engang har hørt om ennå. Det kribler litt ekstra når bildene til noe som vises frem for aller første gang i verden snurrer på skjermen foran deg. «Diablo 3»? «Jak & Daxter» på PS3? Hvem vet hvilket (foreløpig) hemmelige prosjekt som kommer fra intet og imponerer alle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere