RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vårens våteste eventyr

Foto: cover 2006 ed
Sist oppdatert:
Toppløs Heidi Klum og Elle MacPherson, og en forførerisk Elizabeth Hurley er lokkemat for årets badedraktutgave av Sports Illustrated. Se hva du har i vente her.

(SIDE2:) I mer enn 40 år har det verdenskjente magasinet underholdt leserne med en vårlig badedraktutgave. Forhåndshypen er enorm, og det er regnet for et sikkert karrierehopp for modellen som hyres inn som coverdame. Tidligere år har det vært blant annet Petra Nemcova, Carolyn Murphy, Yamila Diaz-Rahi, Anna Kournikova og Tyra Banks.

  • Se bildene av hvilke modeller som poserte i fjor nederst

Vakker Vendela Kirsebom

Vår egen Vendela Kirsebom var coverdame for magasinet i 1993. I 2004 deltok hun i jubileumsmagasinet som markerte 40 år med bikinier. To barnefødsler og 11 år til tross, Vendela så fantastisk ut i sin hvite bikini.

Toppløse modeller i 2006

Men i år har bladet nok en gang vist evne til å fornye seg. I stedet for å vise en person på fronten, har de fått inn verdens vakreste kvinner - kun iført en hvit bikinitruse. I rekken på forsiden finner vi blant andre Elle MacPherson og Yamila Diaz-Rahi - begge tidligere covermodeller for bladet.

Også Heidi Klum og Maria Sharapova er med i årets utgave. Bladet lanseres i USA 14. februar, men Amazon har allerede sluppet coverbildet i sin forhåndsbooking av bladet.

Bikini på mobilen

Nytt i år er mobilbilder. Sports Illustrated har endelig fått på beina en tjeneste der man kan laste ned bilder av årets bikinimodeller på mobiltelefonen. Og med det har de formodentlig sikret seg nok en suksess med enda et spinnoffprodukt fra den årlige begivenheten.

Fra før eksisterer det kalendere der man kan velge i et bredt spekter av modeller og utforminger.

Hurley debuterer

Allerede tirsdag kveld ble det sluppet bildet av en annonse med Elizabeth Hurley. Hun gjør som Sheryl Crow og Serena Williams og deltar i en melkebartkampanje alla den Tine har gjennomført i Norge.

Forskjellen her er at hun gjør det i en rålekker hvit badedrakt, i Hurleys eget badedraktdesign. Annonsen står første gang på trykk i årets badedraktutgave av Sports Illustrated.

Hurley er 40 år og småbarnsmor. Så i annonsen står det:

«(Gulp!) Shocked Im a mom? You should know by now that milks nine essential nutrients make for one irresistible body».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere