RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vårens verste trender

Sist oppdatert:
Det er ikke alle moter du trenger å følge. Vi viser deg hva du bør styre unna.

(SIDE2): Det er små marginer for hva som er «in» og hva som er ut. Derfor gir vi deg en liten guide før du gjør de store innkjøpene av vårens moteplagg.

Se hva du bør unngå her.

Hvitt fra topp til tå
Fjorårets sommer var preget av hvitt fra topp til tå. Denne trenden fikk vi nok av allerede i juni. Kle deg heller i forskjellige farger, og bland gjerne hvitt med sort. Farger som blir trendy til sommeren er neonfarger i gult og rosa, grønt og kongeblått.

Et helt antrekk i mønster
Vel er mønster en het trend til våren, men styr unna et helt antrekk i forskjellige mønstre. Det er slitsomt for øyet som ser, og kan minne mer om et bad taste-antrekk. Bruk for eksempel en ensfarget kjole til mønstret strømper.

Gjennomsiktige plagg
Vi ser stadig oftere at stjernene viser kroppen under gjennomsiktige plagg, men anbefaler deg å ikke gjøre det samme. Overlat litt mer til fantasien.

For mye utringning
Noen plagg på catwalken er så store at puppene kommer til syne. Unngår du topper med for stor utringning, unngår du også å bli utsatt for pinlige situasjoner.

Match vs missmatch
Noen går for missmatch, for at antrekket ikke skal se så planlagt ut. Andre liker å matche alt. Her bør du finne en vei midt i mellom. Et antrekk som er så missmatcha at det bare ser rotete ut, er ikke lekkert. Et antrekk der veske, sko, hansker og belte matcher i samme farge, kan også bli litt for mye. Det viktigste er at antrekket ditt harmonerer.

For korte kjoler
Årets kjoletrender er superkorte, men pass opp. Det er ikke særlig lekkert om rumpa synes. Velg heller en kjole i en størrelse større enn det du normalt ville valgt. Et belte kan stramme inn livet, og kjolen ser ikke for stor ut. Det er kanskje bedre å gå med en kjole i ett nummer for stort, enn å risikere å vise hele rumpa.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere