RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varetekts-fengslet for drapsforsøk

Foto: Arne Ellingsen
Sist oppdatert:
22-åringen som knivstakk en 35 år gammel mann på Torget natt til fredag, ble i dag varetektsfengslet i fire uker.

- Han husker ingenting fra hendelsen, det er årsaken til at han ikke erkjenner straffskyld, sier hans forsvarer Kent Fredriksen til bt.no etter at hans klient ble varetektsfengslet i formiddag.

Den 18 år gamle jenten ble ikke dømt til varetektsfengsling, men aktor har påkjært denne kjennelsen til lagmannsretten. Dermed blir hun sittende til lagmannsretten har kommet med sin kjennelse.

- Kunne blitt drap
- Med syv knivstikk er det bare tilfeldigheter som gjorde at ikke mannen ble drept. Han ble stukket i magen, ryggen og rundt på kroppen. Derfor kommer vi til å sikte 22-åringen for drapsforsøk. Den 18 år gamle jenten vil bli siktet for medvirkning etter at hun tråkket og sparket knivofferet, sier politiadvokat Erik Johnstad til iBergen.no.

Episoden startet trolig med en krangel inne på snackbaren Bon Appetitt. Krangelen ble tatt med utenfor og her ble den 35 år gamle mannen stukket ned av 22-åringen. Mannen og kjæresten på 18 år ble raskt pågrepet på åstedet etter å ha blitt holdt igjen av vakter ved et utested i samme bygget.

Knivofferet ble i går operert på Haukeland sykehus. Tilstanden hans er ifølge Haukeland alvorlig, men stabil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere