RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vårfrisk med ballettdansere

Foto: colourbox.com
La deg inspirere i vårform av sju tips fra ballettdansere.

(womanweb.no) Lyst til å møte våren i tynn, flott og sprudlende? Her er sju tips fra flotte høyreiste ballettstudenter.

Med noen små justeringer i holdning og livsstil vil du møte våren i mye bedre form. Studentene ved English National Ballet School har egne treningsopplegg for å holde danserne i toppform både fysisk og psykisk. Nå deler de med deg.

Og nei – du trenger verken veggdekkende speil, dansebom eller leggvarmere!

Strekk deg

Straks du er ute av dyna bruker du et par minutter på å strekke armer og kroppen. Bruk gjerne også et timinutt i løpet av dagen til strekkøvelser. Det har du tid til!

Vann deg

Motarbeid alkohol og tør luft fra jobbens aircondition ved å drikke masse vann. (Nei – juice, te eller kaffe er ikke vann!!)

Luft deg

Følg opp strekkingen din med et par minutter med pusting. Sett deg ned og pust. Konsentrer deg om åndedrettet ditt ved for eksempel å telle til fem for hver inn- og utpust. Dette vil roe deg ned og gi deg ekstra energi.

Gå tur

Finn unnskyldninger for å gå. Til butikken, venner, til toget eller ta en tur med barna eller bikkja. Gå gjerne tur med hamsteren også om du vil, men undulaten bør bli hjemme¿

Spis riktig

Kosemat er som regel full av karbohydrater og inneholder masse fett. Spis mindre slikt og mer frukt og grønt.

Befrutning

Under fråtseperioder som for eksempel jula kan det også lønne seg å prøve hardere å blande ribbefettet ut med masse frisk frukt.

Bli høy

Uansett - om du ikke har tid til noe av dette – stå høyreist. Strekk kroppen helt ut når du står og går. Du vil føle deg mer energisk, røre deg lettere og føle deg flottere.

Du kan faktisk også miste flere centimeter rundt livet, strekke deg noe i høyden og bli noen centimeter rundt brystet. For ikke å snakke om en flottere og mer elegant positur.

Les også:

Vi kler oss etter fruktbarhet

Bli abonnent!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere