Variert meny

Trond og Kjersti laget saftig fiskegrateng, variasjoner over karamellpudding og en frisk seabreeze i tirsdagen episode av «Tid for mat».

28.04.04 10:09

- Alle liker fiskegrateng, og i alle fall den vi laget i tirsdagens program, sier Trond og Kjersti i «Tid for mat».

Den aller beste oppskriften mener Trond at han har, og hemmeligheten ligger i krydderet og tilberedningen. Det beste av alt, er at det går like raskt å lage hjemmelaget fiskegrateng som å bruke den ferdige fra frysedisken.

Desserten over alle desserter

- Det er lett å imponere svigermor. Lag en karamellpudding til dessert, sier Trond Moi.

Kanskje en klassisk, eller kanskje med sjokolade eller appelsin? Grunnoppskriften er enkel, og ut fra den er det bare fantasien som setter grenser. Kjersti og Trond laget flere varianter av den populære desserten så her er det bare å finne seg en favoritt.

Norges beste sjømatkokk

Fisk med vanilje, kous-kous og safran. Kokken bak herligheten heter Kari Innerå - er 21 år, og er kåret til årest sjømatkokk 2003. Hun tok oss med på fisketur i Lofoten for å fiske uer, som er den røde, velsmakende dypvannsfisken.

Trond mikset også en drink, perfekt til varme sommerdager. Navnet er beskrivende: Sea-breeze!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag