Varm utenpå og hot under

SEXY: At det er kaldt ute er ingen grunn til ikke å ha på noe lekkert helt innerst. Vi viser deg hva som er hot nå.

SEXY: At det er kaldt ute er ingen grunn til ikke å ha på noe lekkert helt innerst. Vi viser deg hva som er hot nå. Foto: (Shutterstock/Cubus)

Vi viser deg alternativene til superundertøy i vinterkulda.

(SIDE2): Det kan være fristende å kle seg i superundertøy nå som det er så kaldt ute. Men spar Ulvang og Bavac til påskeferien, og la deg heller friste av no litt nettere, om enn ikke like varmt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lekkert undertøy trenger ikke å koste skjorta. Faktisk kan du finne fantastisk fint undertøy hos de kjente kjedebutikkene, som H&M, Cubus og Lindex. Eller Ellos og La Redoute hvis du foretrekke å ta shoppingen hjemme med en varm kopp te.

Kombinert
For å holde litt av kulda ute men samtidig beholde stilen under klærne, kan du prøve å kombinere BH og trøye. Settet fra Ellos (se under) er lekkert, og få ting er vel mer sexy enn en neglisjé under kjolen, med bh-en innebygget, som denne svarte fra La Redoute.

Strømper
Hvis du er som mange andre og hater å ha på strømpebukse under jeans, kan du heller ha på deg en søt, fransk bokser og lange ullstrømper til over knærne. Jeansen vil holde strømpene oppe, og strømpene vil holde kulda ute.

Les: Sexy Geldof-døtre provoserer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.