Varme følelser for Ling

Jackson betror Ling at han er forelsket i henne.

Jackson betror Ling at han er forelsket i henne.

Jackson betror Ling at han er forelsket i henne. John får uventet dame besøk fra Los Angeles, og Ally og Larry møtes i rettsalen.

Jackson og Ling har tidligere hatt en heftig natt sammen. Nå erkjenner Jackson at han har varme følelser for den vakre advokaten. Den eneste interessen Ling viser tilbake - er en kald skulder.

Litt interessert likevel?
Nelle mener Ling er dum hvis hun ikke viser interesse for Jackson sine tilnærmelser. Ling på sin siden mener Nelles meninger ikke teller siden Nelle har forhold til en mann bare per mail.

På toalettet prøver Ling seg med ledende spørsmål til Richard om det er håp for at de kan finne tilbake til hva som en gang var. Hun blir forvirret av svarene hans og velger å kaste et ekstra blikk i retning av Jackson.

Uventet damebesøk
John får nærmest sjokk når hans lille flørt fra gutteturen med Richard til Los Angeles plutselig dukker opp på kontoret. Vakre Cassandra Lewis (Bernadette Peters) har ikke klart å glemme sitt møte med John i LA, nå vil hun se om han føler det samme for henne. Er John klar for et nytt forhold?

Kortvokst dilemma
Ally og Larry havner i rettsalen for å forsvare klienter i samme sak. Ally forsvarer en kortvokst mann som i lengre tid har hatt et fortrolig forhold til en kvinne per mail. Når kvinnen traff ham for første gang, og fikk se at han var kortvokst, følte hun seg ført bak lyset. Hun har tross alt sagt opp jobben og flyttet på grunn av mannen hun var blitt forelsket i per mail. Nå ønsker hun erstatning for å ha blitt lurt.

Møte med den kortvokste mannen får Ally til å undres på om Larry hadde vært like glad i henne om hun hadde vært kortvokst.

På TV 2 torsdag 17. juni 2004 kl. 16.15.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.