Varme smørbrød til middag

Foto: Art of Taste

Varme smørbrød er god og lettvint middagsmat og kan varieres i det uendelige.

08.03.04 12:04

Middag er liksom ikke middag hvis det ikke er kjøtt og saus på tallerken synes mange, men det er mye middag i et høyt smørbrød. En skive godt, grovt brød med flere typer salat, kokt eller røkt fisk, kjøtt eller kylling, grønnsaker og eventuelt noen tykke skiver ost på toppen både frister og metter.

Har du rester fra i går, kan du legge dem på brødskiven og gratinere den med ost. Det kalles også kamuflasje.

Dryss over friske spirer eller pinjekjerner eller sesamfrø som er ristet i tørr panne. Drypp dressing eller noen dråper balsamico som er kokt inn til sirup på tallerkenen.

Jo mer du bygger i høyden, jo mer spennende blir det. Særlig fordi det kan bli en utfordring å bite over det. Men det er lov å bruke kniv og gaffel.

Club sandwich

Soppsmørbrød

Karbonader og speilegg = patentsmørbrød

Varmt banan- og baconsmørbrød

Gratinert smørbrød med tomat og egg

La deg friskt av flere oppskrifter fra Art of Taste her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag