RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varmende velvære i vinter

Foto: Wellness by Esthetique
Sist oppdatert:
Urtemassasje med oljer ga Side2s utsendte frysepinn varmen tilbake. Vi har testet spa.

(SIDE2): Vi tok turen til velværesenteret Wellness by Esthetique på Steen og Strøm i Oslo for å teste noen av deres behandlingstilbud. Det skulle vise seg å være varmende og herlig kontrast til vinterkulden ute.

Wellness tilbyr eksklusive behandlinger fra hele verden, som sveitsiske La Prairie, japanske Kanebo, franske Clarins og amerikanske Dr. Brandt. I tillegg tilbys blant annet bade- og massasjeopplevelser som tyrkisk Hamam, arabisk Rasul, thailandsk Pantai Luar massasje, Cleopatras geitemelk innpakning, øl behandling for menn.

//LES MER OM HELSE HER//

Behandlingene undertegnede testet var Rasul-behandlingen, en fotbehandling, en ansiktsbehandling fra Clarins samt en Pantai Luar massasje.

For deg som vil nyte litt alenetid
Rasul er et oppvarmet rom i mosaikk hvor man selv smører seg inn med velgjørende leire fra topp til tå. Leiren skal virke på cellefornyelsen i huden, og gjør huden ren og myk. Den skal også trekke ut avfallsstoffer slik som klassiske leirebehandlinger blant annet ved Dødehavet i Israel. I en halvtimes tid satt undertegnede i et lite, mørkt rom hvor taket er designet for å se ut som en stjernehimmel.

Litt etter litt ble rommet fylt med damp, og jeg var bra avslappet da lyset ble nådeløst slått på og vannet strømmet fra taket for å skylle av leiren. Rasul kan også tas sammen med en venn eller venninne, og er en noe mer privat behandling enn det vi ofte er vant til. Rasul er en kort og behagelig virkelighetsflukt der man får være i fred med egne tanker.

Pleie til slitne undersåtter
Fotpleie er kraftig undervurdert, spør du meg. Ofte glemmes føttene når man skal unne seg litt luksus, men få behandlinger gir en tilsvarende følelse av velvære for hele kroppen. Fotpleieren filer først bort har hud og døde hudceller med en elektrisk fil som gjør beina glatte og babymyke. For en som går mye med høye hæler burde nok dette gjøres jevnlig, selv om jeg får beskjed om at jeg ikke har spesielt mye hard hud.

Deretter følger et varmt fotbad, og føttene pakkes inn i en mykgjørende og kjølende maske. Til slutt avsluttes det hele med massasje og fuktighetskrem. Én utfordring kommer imidlertid med på kjøpet ved denne behandlingen. Er man kilen kan feilingen være en aldri så liten prøvelse. Resultatet er likevel så bra at det er vel verdt det!

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Fuktighet til trøtt vinterhud
Den tredje behandlingen jeg tester er en ansiktsbehandling fra det franske merket Clarins. Produktene er utelukkende basert på naturlige ingredienser og skal passe selv for sensitiv hud. Hudpleieren peeler og renser huden ved å jobbe produktene inn i huden. Her bedriver man ikke utklemming av urenhetene. Huden min fuktes av serum og krem, og skal få en ny glød når behandlingen er ferdig. Huden ble glatt og myk, og det synes at den har fått påfyll av fuktighet. Pluss for at terapeuten tilbød å nappe øyenbrynene mine også.

60 minutters herlig oppvarming
Avslutningsvis skal undertegnede gjennom en times Pantai Luar, som er en massasje utført ved hjelp av en oppvarmet pose med urter. Kroppen smøres inn med varme oljer, og massøsen benytter urteposen for å massere inn oljene. Dette er en massasje som absolutt anbefales på denne tiden av året, og den varmer kroppen utenfra og inn. Av og til oppleves urteposen i overkant heit, men ingenting som ikke tåles når snøen ligger i høye brøytekanter utenfor. Dette er en kroppsmassasje hvor hele kroppen skal til pers. Jeg får bukt med både stressknuter og kalde føtter, så dette var ikke en dum måte å få varmen på. Skal du unne deg én ting i vinter er Pantai Luar absolutt å anbefale – spesielt om du er en frysepinn av natur.

  • Ønsker du mer informasjon om behandlingene eller Wellness by Esthetique, kan du besøke deres hjemmesider her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere