RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler emisjon

Sist oppdatert:
Bioteknologiselskapet DiaGenic vil svi av 3 milloner i måneden og trenger påfyll.
DiaGenic har i forbindelse med at de la frem sitt resultat for fjerde kvartal varslet at de trenger påfyll.

Det er for å sikre finansieringen av de planlagte aktivitetene at styret har bestemt seg for å hente inn penger i markedet. Emisjonen skal gjennomføres i løpet av første halvår og vil bli på maksimum 10 prosent av de utestående aksjer. Det tilsvarer 33 millioner kroner basert på markedsverdien i selskapet.

I fjerde kvartal la DiaGenic et resultat før skatt som viser et underskudd på 8,38 millioner kroner mot 6,95 millioner kroner i tap i samme periode året før. Driftsinntektene er stort sett fraværende i selskapet.

- Som tidligere meddelt forventer selskapet en høyere kostnadsstruktur nå som selskapet er over i en industriell utviklingsfase. Gjennomsnittlig månedlig "burn-rate" for 2007 er estimert til 2,5 til 3 millioner kronerKostnadsnivået vil være avhengig av beslutninger med hensyn til omfanget av de kliniske studier, heter det i resultatpresentasjonen.

Slike kostnader vil hovedsakelig påløpet fra andre halvår 2007 og utover.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere