RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler endringer på laget

Sist oppdatert:
Martin Andresen er spent før møtet med Hønefoss.

Se intervju med Martin her

Søndag spiller Vålerenga årets siste bortekamp i Tippeligaen når turen går til AKA arena på Hønefoss.

- Jeg forventer at vi fører kampen og at Hønefoss ligger lavt som de gjorde på Ullevaal og ønsker å kjøre kontringer, sier Martin Andresen til VIF TV etter fredagens trening.

Flere usikre kort

Vålerenga har en del spillere som er usikre foran søndagens kamp.

- Det blir spennende å se hvordan vi klarer det med tanke på at sølvet er avgjort og at vi ikke kan gå noen plass på tabellen. Vi spiller om æren og da må vi se om vi klarer å være like gode som vi har vært, sier han.

- Vi har mange som hangler litt så det blir nok et litt annerledes lag enn i de siste kampene. Da får flere muligheten til å vise seg fram og vise at de vil kjempe om en plass på laget.

I intervjuet snakker han mer om kampen mot Hønefoss, litt om hvorfor det kun ble uavgjort på Ullevaal i mai, hvorfor Vålerenga kun har fire uavgjort på 28 Tippeligakamper i år, viktigheten av å avslutte godt denne sesongen og Kniksen-nominasjonen til André Muri.

Se intervju med Martin her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere