RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vårt nye favorittspill

Skytespillet «Gears of War» er det neste store Xbox 360-spillet.

(Spillmagasinet): Nå som «The Elder Scrolls: Oblivion» er ute, heter Xbox 360-eiere sin våteste drøm «Gears of War».

Bakom spillet:Gears of War (gratis).

Det er menneskene bak de kjente «Unreal»-spillene som også står bak «Gears o War», og de har som sitt uttalte mål å levere den mest underholdende konsollskytespillopplevelsen noen gang.

Enspillerdelen har vi foreløpig ikke fått testet, men under årets E3-messe i Los Angeles fikk vi en halvtime sammen med flerspillerdelen. Og da vi måtte gi slipp på kontrollen var det bare en ting som stod i hodene våre: Vi ville spille mer.

Kontrollen satt i løpet av et par minutter, og derifra og ut var det utelukkende brutal underholdning. Vi fikk leke med noen heftige skytevåpen og en motorsag som avgir en lyd du kommer til og ha mareritt om.

«Kontrollen satt i løpet av et par minutter, og derifra og ut var det utelukkende brutal under-holdning.»

Underveis i de kjappe og intense kampene måtte vi også foreta taktiske beslutninger, nøkkelen til å gjøre det godt i «Gears of War» er å utnytte terrenget. Ved hjelp av A-knappen lener du deg opp mot en vegg, kaster deg fremover og andre ting som sørger for at du ikke ender opp full av bly.

Heldigvis er ikke din livløse kropp ensbetydende med at du er død, i beste «Battlefield»-stil kan en lagkamerat gjenopplive deg. Å holde kontakt med resten av laget og samarbeide er også viktig.

Vi fikk bare spille på et brett, men er enspillermodusen og resten av flerspillermodusen like underholdende (noe alt tyder på), blir «Gears of War» nok en fjær i hatten til Xbox 360.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere