RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Våte drømmer

Sist oppdatert:
Se bildene fra båtmessa.

Tidenes største flytende båtmesse gikk av stabelen i helgen. Over 600 båter og mer enn 70 utstillertelt var plassert ut på Kadettangen ved Sandvika i Bærum. Og her var det noe for enhver smak.

Her var store båter, rå båter, småbåter, søte båter, raske båter, dyre båter, luksusbåter, redningsbåter, seilbåter og en og annen jolle. TV 2 Nettavisens båtmagasin var på plass, og gir deg en smakebit på noen av årets båtnyheter.

Mye å velge blant
Enten du ønsker deg en ny daycruiser med 140 hk påhenger til snaue 300.000 kroner, eller du drømmer om en rib i millionklassen - vi har bildene.

Som vanlig var det flest båter i mellomklassen representert. Er du på jakt etter nybåt i størrelsen 18 - 23 fot har du ufattelig mye å velge i.

Du kan kjøpe en tradisjonsrik og kvalitetsbevisst Skibsplast, eller satse på den mer ungdommelige og trendy Ibizaen. Begge er store volumselgere, og godt representert på markedet i dag.

Men er du mer på utkikk etter et godt kjøp. Hvis ikke merkenavnet betyr all verden. Da er Oceanmaster sine skjærgårdsjeeper fra drøye 200.000 kroner med påhenger, til i underkant av 300.000 for en daycruiser med både toalett og kokemuligheter et svært godt valg. I tillegg skal dette være en sjøsterk båt.

Også den greske produsenten Drago var på plass. Også her kan du få deg en 21-foter til under 300.000 kroner, med bra utstyrspakke.

Med parasoll og hengekøye
Men messas mest sjarmerende båt var utvilsomt Autofilbåten. En svært ombygd Fram 19 fots tresnekke. I dag framståt båten som særegen, men bruksvennlig. Ustyrt med lekkert interiør, nydelig treverk, parasoll og hengekøye. Kostnadene for båten totalt - med ombygging og det hele - ca 220.000 kroner. Noe å tenke på hvis du ikke vil være helt mainstream.

Uansett - se på bildene, og drøm søtt:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere