*Nettavisen* Nyheter.

Vått og rått

Foto: Elin Reitan (Side2)

Nina Jarebrink leverte varene.

STEEN OG STRØM (Side2): Det ble en relativ våt fornøyelse for dem som hadde tatt turen til Nedre Slottsgate i Oslo, for å få med seg Nina Jarebrinks vår- og sommerkolleksjon for 2011.

Se bilder fra kolleksjonen nederst i saken!

Lise Karlsnes åpnet showet
Det inngjerdede uteområdet vrimlet av kjendiser, motejournalister, bloggere og andre interesserte - og selv om regnet gjorde de fleste både våte og kalde, var det ingen sure miner blant de fremmøtte.

Enda bedre ble det da Lise Karlsens entret scenen i en tettsittende buksedress. Og da var nivået for visningen egentlig satt, og Jarebrink skuffet ikke.

SAMLESIDE: LES ALT OM MOTEUKA HER!

Variert signaturkolleksjon
Designeren viste hva hun er god for ved å presentere en variert kolleksjon med veldesignede snitt, og varierte teksturer - alt pakket inn i designerens signaturuttrykk.

Alt fra røffe buksedresser, til flagrende maksikjoler og romantisk miniskjørt ble servert på catwalken - og designeren fikk velfortjent applaus fra et tydelig fornøyd publikum på slutten av visningen.

SIDE2 mener
Det er liten tvil om at Jarebrink vet hva hun gjør når hun setter seg ved tegnebrettet. Det den talentfulle designeren leverer, er av høy kvalitet samtidig som hennes signatur kommer tydelig til uttrykk i kolleksjonen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Aldri før har designeren levert en så variert kolleksjon, og det er tydelig at Jarebrink har hentet inspirasjon fra flere arenaer. De sexy kjolene med bandasjeinspirert snitt understreker at designeren lager klær for sterke kvinner.

Samtidig var den mer glamorøse delen av kolleksjonen både sofistikert og klassisk, og ga assosiasjoner til både 70- og 80-tallet. Designeren hadde også lekt seg med de blå og hvite fargetonene, og presenterte dermed en tredje stilretning.

Kvaliteten på arbeidet er upåklagelig, og det eneste man kan dra litt ned på er at man gjerne skulle ønske å se designeren presse grensene enda litt lengre. Det er allikevel ikke å komme bort fra at dette er en svært anvendelig kolleksjon - og det skal heller ikke undervurderes.

SE BILDER FRA VISNINGEN HER:

3640

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag