RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vedder om poker-rettssak

Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
På et betting-nettsted kan du nå satse penger på om to askøyværing vil vinne eller tape rettssaken der de er tiltalt for ulovlig pokerspill.

Tiltalte Øyvind Pedersen har selv vurdert å sette penger på veddemålet.

– Jeg har lekt med tanken på å sette store penger på at jeg blir dømt og dermed har jeg råd til å betale bøtene, sier en lattermild Pedersen til Bergensavisen.

Sammen med en 24-årig kamerat må han møte Midhordland tingrett mandag og kjempe mot anklagene om ulovlig pokerspill, lykkespill og alkoholservering uten løyve. Rettssaken er historisk, som den første i sitt slag. I oktober i fjor ble de tatt i en storstilt razzia på Askøy. Et pokerlag på 22 personer ble avslørt og de to innrømmet raskt at de var arrangører.

Nettstedet gir 1,45 i odds for en frifinnelse og 2,35 for domfellelse på punktet om ulovlig pokerspilling. Det vil si at bookmakeren har større tro på at askøyværingene går fri. Men på tiltalepunktet om ulovlig alkoholservering ligger de tynnere an. Der gir nettsiden 5,0 i odds for frifinnelse og bare 1,10 for domfellelse.

Politijurist Gro Berge sier til BA at hun har hørt om veddemålet, men ønsker ikke å kommentere saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere