*Nettavisen* Nyheter.

Veidekke: Boligkonsulent

29.10.03 14:03

Klikk på bildet for å forstørre.

HTML EMBED
Veidekke ASA er et ledende skandinavisk entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap med 6.500 ansatte og en årlig omsetning på ca. 11 milliarder kroner. Konsernet er notert på Oslo Børs og har en spredt eierstruktur med hovedvekt på institusjonelle eiere. Spesielt for Veidekke er de ansattes brede eierengasjement. Virksomheten i Norge er organisert i selskapene Veidekke Entreprenør AS, Veidekke Eiendom AS og Veidekke Industri. I Danmark drives entreprenørvirksomheten gjennom datterselskapet Hoffmann A/S med hovedkontor i København. I Sverige er virksomheten organisert i Veidekke Entreprenad AB med kontorer i Stockholm, Göteborg og Skåne. Veidekkes visjon er å bygge en bedre framtid for menneskers livsutfoldelse. www.veidekke.no

Vi ønsker å styrke vår innsats på boligsiden i Oslo-regionen og søker

BOLIGKONSULENT

som får ansvar for prosjektsalg av boliger

Boligkonsulenten vil få et selvstendig ansvar for boligsalget av et eller flere av våre boligprosjekter.

Arbeidsoppgavene vil være mangeartet og omfatte markedsplaner, annonsering og markedsføring, kundeoppfølging og fremfor alt aktivt salgsarbeid.

Vi ønsker en person med relevant utdannelse og erfaring, som er glad i å selge, er tillitsvekkende og profesjonell og har et kreativt humør.

Vi har et spennende og pulserende miljø i hyggelige kontorlokaler på Skøyen. Opplysninger om stillingen kan rettes til Roar Foss, Veidekke Eiendom, telefon 21 05 75 55.

Søknad med CV og attester (vedlegg returneres ikke) merkes ”Boligkonsulent” og sendes til:

Veidekke Eiendom AS
v/Roar Foss
Postboks 507 Skøyen
0214 Oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.