RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veidekke nær plussen

Sist oppdatert:
Entreprenør- og eiendomsselskapet Veidekke var kun millimetre fra å klare et overskudd i første kvartal etter en ny pen økning i driftsinntektene
Veidekke fikk et resultat før skatt på minus 0,9 millioner kroner i første kvartal, mot minus 13,1 millioner kroner i samme periode i fjor.

Driftsinntektene økte fra 2.255 millioner kroner i fjor til 2.653 millioner i årets første kvartal. Driftsresultatet økte fra 0,3 millioner til 4,4 millioner.

Selskapets ordrereserve økte fra 8120 millioner kroner ved utgangen av 2003 til 8.188 millioner kroner ved utgangen av første kvartal.

Ifølge presentasjonsmaterialet lagt ut i forbindelse med dagens generalforsamling i Veidekke, skriver selskapet at de ser de beste utsiktene i det norske markedet på kort sikt. Norge har også hatt den beste utvivikling i første kvartal, mens Sverige har vært stabilt, og Danmark preget av omstrukturering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere