RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veien til kjæreste

Sist oppdatert:
I boken «Få deg kjæreste» anbefales det at man coacher seg selv til kjærligheten.

(SIDE2): Det er ikke lett å finne den store kjærligheten. Singellivet kan ofte være behagelig, og det er vanskelig å møte en person som skal passe inn i de preferansene man har.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I boken «Få deg kjæreste», av den svenske kjærlighetseksperten Carolin Dahlman, mener forfatteren at det å coache seg selv kan være veien til den store kjærligheten.

Effektivt
Ved selvcoaching oppnår du blant annet identifisering av det du er god på og hva som motiverer deg. Du vil få større styring av dine følelser, innstillinger og handlinger, samt det vil lette jobben med å ta bevisste valg og nå dit du vil på en effektiv måte.

En av nøklene til selvcoaching er å vite at om man ønsker noe nok, så vil det skje. For at dette skal fungere er det derimot svært viktig at du har troen på deg selv, og ha troen på at du kan nå det målet du har satt deg. Sannsynligheten for at man lykkes øker om man tenker at man faktisk vil lykkes. En positiv innstilling og tro på at man vil nå målet er derfor viktig.

Et annet viktig poeng, ifølge boken, er at man må bestemme seg hvor man vil nå. Målene skal være positive, tidsbestemte, tydelige, sanne, ikke for mange og ikke for få. Det er viktig å drømme for å komme videre.

Å få støtte fra de rundt deg er også viktig ved selvcoaching. Fra din omgangskrets får du både drivkraft og positivitet, og dette vil hjelpe deg på veien til å finne drømmepartneren.

Er du ofte på date, men kommer ikke noe videre, kan dette ha noe med din væremåte å gjøre. Boken forteller deg hva du skal gjøre om du til stadighet blir avvist etter stevnemøter.

Derfor blir du stadig dumpet:

Du stresser
Du har så mye fokus på det å skulle gifte deg eller får barn at du tar fokuset bort fra den du dater.

Du er ubesluttsom
Du har vanskeligheter med å bestemme deg, og du sender blandede signaler. Du er usikker på hva du vil og om du er klar for å forlate singlelivet.

Du er redd
Du elsker singellivet og har vanskeligheter med å finne plass i livet ditt til en annen person.

Du virker utrivelig og arrogant
Du prøver å virke intelligent og hard to get, men det misoppfattes av de rundt deg. Du oppfattes som både utrivelig og arrogant, og daten din ser på deg som en altfor stor utfordring.

Du vil ha kontrollen
Du har problemer med å være avslappet og du er utrygg. Dette gjør at du forsøker å endre den du dater, samt alle rundt deg.

Du er en drama queen
Du lager scener og viser følelser hele tiden. Dette kan stresse omverdenen noe.

«Få deg kjæreste» utgis av Cappelen Damm og er allerede å finne i butikkene.

Les mer om Sex & Samliv her

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere