Gå til sidens hovedinnhold

Veitvets store idoler

"Idol"-Malin Pettersen var den store favoritten under søndagens Folkefest i Veitvetparken sammen med Veitvets egen Jesper Borgen.

Veitvet: Det var ingen tvil om hvem som var publikums store favoritt under Folkefest i Veitvetparken sist søndag.
Malin!!! kom det i kor fra det unge publikummet da konferansier Trude Mette spurte hvem de ventet på. Idol-kjendisen var i gang med autografskrivingen allerede før hun gikk på scenen, og da hun endelig tok mikrofonen, nådde stemningen toppnivå i Veitvet Kulturhus.
Det er koselig å være her, sa Malin Pettersen, før hun dro i gang første sang. Med seg på scenen hadde hun Jesper Borgen på gitar. Han er oppvokst på Veitvet og godt kjent i nærmiljøet. De to går i samme klasse på Hartvig Nissens gymnas og har etter hvert hatt flere spillejobber sammen.
Til Lokalavisen Groruddalen forteller Malin at samarbeidet begynte da Jesper kom til henne med noen sanger han ønsket å ha henne med på. Dermed startet de å jobbe sammen allerede før Malins store Idol-eventyr.
Etter Idol trengte jeg en gitarist til å være med meg rundt, så da ble Jesper med, forklarer Malin Pettersen.

Egne låter

På scenen fremførte duoen flere av Jespers egne låter spesialskrevet for han og Malin.
Foreløpig er det jeg som har skrevet sangene. De er opprinnelig sololåter, men jeg har gjort dem om til duetter. Etter hvert håper jeg også at vi kan skrive låter sammen, sier Jesper Borgen. Han gleder seg over at samarbeidet med Malin har utviklet seg fra bare moro til skikkelige spillejobber og betegner klassevenninnen som "en strålende artist".
Veitvet-gutten forteller også at han koste seg på scenen på hjemstedet.
Det var helt strålende å spille her. Jeg har bodd her hele livet, og det var mange kjente fjes blant publikum, forteller Jesper. Der ute fant han mange ansikter å smile til, og smilene kom tilbake. Jesper er nesten bare glad årets konsert ble flyttet innendørs grunnet regnvær.
Det blir mer intimt da og man får et spesielt forhold til publikum, sier Jonas.

Bra initiativ

Malin Pettersen trivdes også svært godt på Veitvet.
Det var veldig gøy kjempegøy, sier hun til Lokalavisen Groruddalen. Idol-kjendisen forteller videre at hun synes det er gøy å kunne gjøre noe sammen med klassekameratene Jesper Borgen og Thomas Engseth. Sistnevnte er kjent fra Olsenbanden junior og sto på scenen sammen med Jesper Borgen før Malin Pettersen overtok.
Malin er også full av lovord om arrangementet på Veitvet.
Det er bra med sånne initiativ i Oslo også. Det er mye av det på sørlandet og i mindre byer, men her i Oslo er det gjerne sånn at enten kommer ingen, eller så kommer 40 000. Et arrangement som dette er bra for fellesskapet i samfunnet. Det er godt å se at slike ting fortsatt lever, sier Malin.
Hun bor selv på Hasle, noen stasjoner nærmere sentrum på Grorudbanen. Veitvet har hun ikke noe spesielt forhold til fra før.
Jeg har vært og spilt bowling på Veitvet bowling, men ellers har jeg ikke vært her noe særlig. Men det er gøy å komme til steder der man ikke kjenner alle, forklarer den blide Idol-kjendisen.

Gøy

Om Malin Pettersen ikke kjenner alle på Veitvet, kjenner nok alle på Veitvet Malin. Alle blyantene fra tegnekonkurransen ble brukt til å sikre seg autografer, og mobilkameraene fikk virkelig kjørt seg. Malin selv synes interessen bare er morsomt.
Det er veldig gøy med sånne fans. Jeg er takknemlig så lenge folk gidder å bry seg og vise oppmerksomhet, sier hun.
Og da er det ikke rart hun trivdes på Veitvet...

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?